Tu oficjalna stona :

Dzisiaj jest sob, 11 lip 2026, 00:04

>> czy w twoim mniemaniu to NOWA GRA = GŁUPIA GRA bo w CD-A recenzują nowości .Slayer pisze:ja tego nie lubie. czytasz o głupich grach ,
>> bo wiosła nie dali .Slayer pisze:których recenzje ozna przeczytac na necie ,
>> gdzie ???? co ??? te gry z przed 2-3 lat ???Slayer pisze:a gry z przed 2 lub 3 lat
>> To mało gier lubiszSlayer pisze:dla mnie grafa to bustwo
a co do starcrafto to czytałem w cliku ze nowy wyszedł. a zresztą nie mozliwe ze ktos gra w grę z 1998. pewnie jest jeszcze z 2002 i 2005xDominik pisze:>> To mało gier lubiszSlayer pisze:dla mnie grafa to bustwoA co gra z przed kilku lat nie może byś fajna ??? Np . Starcraft choć wyszedł w 1998 to do dzisiaj jest grywany na turniejach i co za razem jest najpopularniejszym RTS'em na świecie .
To dobrze że większość ludzi stawia na GRYWALNOŚĆ .
bustwo = bóstwo

>> heh w kwestii Starcrafta (i innych gier ) to mnie nie pokonasz bo z nowościami jestem na bieżąco a więc Starcraft 2 ma wyjść w następnym roku .Slayer pisze:a co do starcrafto to czytałem w cliku ze nowy wyszedł. a zresztą nie mozliwe ze ktos gra w grę z 1998. pewnie jest jeszcze z 2002 i 2005
Może, a nawet jest ona niefajna, ale super. Jest to Kapitan Pazur (Captain Claw), ma dokładnie 10 lat. Jest z 1997 roku i bardzo dużo osób w to gra cały czas. To chyba najlepsza stara gra.xDominik pisze:>> To mało gier lubiszSlayer pisze:dla mnie grafa to bustwoA co gra z przed kilku lat nie może byś fajna ???
buhhahahaSlayer pisze:dla mnie grafa to bustwo
>> widocznie na tym forum jest więcej anty mądrych . A tak w ogóle to sprawdź w jakich ilościach się sprzedajelesiolesio pisze:I co domin teraz widzisz jakie są poglądy a nie bzdury gadasz i się podniecasz tym czasopismem.
Z Morrowindem to się całkowicie zgadzam. Według mnie to jest najlepszyPG jaki kiedykolwiek powstał. Gothik, który też jest niezwykle udany nie dosięga Morrowindowi do kostek.Bambosz pisze:buhhahahaSlayer pisze:dla mnie grafa to bustwo
Grafika to tylko opakowanie, a liczy sie zawartość
kilka przykładów starych, rewelacyjnych gier:
Starcraft, Warcraft(wszystkie 3), HOM&M3, Planescape Torment, Morrowin, Daggerfall,Colin McRae Rally 2, Tekken 1-3, Soul Edge, Final Fantasy 1-7, Rayman 1-3, Deus Ex i całe tony innych gier
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited BlackBoard-Max style V.1.2.6 by FanFanlaTuFlippe
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl