7 poziom w SHiKN nie działa

Obrazek
Co by się stało, gdyby świat wyglądał inaczej niż we właściwych przygodach? Kim jest Komentator i dlaczego irytował? Dlaczego Kretes był zły, a potem dobry? Dlaczego Reksio miał wiele dziewczyn? Tutaj poznasz odpowiedź na alternatywną wersję przygód Reksia.
Zablokowany
Awatar użytkownika
FORUM
Działacz Podziemia
Naklejki: 2

7 poziom w SHiKN nie działa

Post autor: FORUM »

Kiedy próbuję go uruchomić gra się wyłącza i wyskakuje mniej więcej taki komunikat:"Wystąpił problem z aplikacja Rex.5exe".Co robić?:\
Ech...
Awatar użytkownika
Dizel
Doradca Budowlańców
Naklejki: 4
Kontakt:

Post autor: Dizel »

Musisz zainstalwać jeszcze raz! Zawsze za 1 razem mi się w grach z AIDEMMEDII się włącza.... Po małym czasie.... :P
Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek

Re: 7 poziom w SHiKN nie działa

Post autor: Artur »

FORUM pisze:Kiedy próbuję go uruchomić gra się wyłącza i wyskakuje mniej więcej taki komunikat:"Wystąpił problem z aplikacja Rex.5exe".Co robić?:\
Może przeinstaluj grę, kopiując uprzednio stan gry (w folderze common chyba), ponieważ ponowna instalacja gry może spowodować ich utracenie. :)
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Awatar użytkownika
FORUM
Działacz Podziemia

Przeinstalowałem RiKwA,ale teraz mam taki sam problem z 6 poziomem w RiSP i 1 poziomem w RiWC.Co robić? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Ech...
Awatar użytkownika
pakit
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: pakit »

A w demo które pobrałem jak klikam na super-herosa to mi wchodzi na RiWc.
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek

FORUM pisze:Przeinstalowałem RiKwA,ale teraz mam taki sam problem z 6 poziomem w RiSP i 1 poziomem w RiWC.Co robić? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Odinstaluj grę i zainstaluj, jeżeli tego nie robiłeś, tylko instalowałeś bez odinstalowywania.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Awatar użytkownika
FORUM
Działacz Podziemia

Artur pisze:
FORUM pisze:Przeinstalowałem RiKwA,ale teraz mam taki sam problem z 6 poziomem w RiSP i 1 poziomem w RiWC.Co robić? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
Odinstaluj grę i zainstaluj, jeżeli tego nie robiłeś, tylko instalowałeś bez odinstalowywania.
Odinstalowałem najpierw,chyba nie da się instalować RiKwA bez odinstalowywania.:O
Ech...
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek

Po odinstalowaniu gry usuń cały jej katalog, bo mogą się jeszcze znajdować jakieś pliki, które powodują problemy z grą, a następnie zainstaluj ponownie. Może wybrałeś niepełną instalację i dlatego tak jest. Mogłeś najpierw pełną wybrać, potem gdy miałeś problemy z grą, to zainstalowałeś grę ponownie, ale już nie wybierałeś instalacji pełnej, tylko minimalną czy jakąś tam, wtedy mogły zostać jakieś pliki, które nie powinny być w minimalnej zawartości katalogu gry.
Zablokowany