Pogadanki o wszystkich miejscach i postaciach z RIKWA

Obrazek
Co by się stało, gdyby świat wyglądał inaczej niż we właściwych przygodach? Kim jest Komentator i dlaczego irytował? Dlaczego Kretes był zły, a potem dobry? Dlaczego Reksio miał wiele dziewczyn? Tutaj poznasz odpowiedź na alternatywną wersję przygód Reksia.
Gość

Post autor: Gość »

To było super..... :D
A ten wiersz też jest dobry a Adam Chomik to chyba Adam Mickiewicz
Polecanie gry też było super :wink:
Gość

Albo skrót od prawdziwego autora AdaCho - AdamChomik. Tak zawsze myślałam.
Gość

Ach o tym to nie pomyślałam tylko z Mickiewiczem od razu skojarzyłam :oops: ale na Mickiewicza to za dobre :wink:
Gość

Napisze śmieszną rzecz.

Narrator : Fuj, fuj, fuj, fuj , fuj, Mega Bagno, Fuj, Prrrrr, Fuj, fuj fuj.
Kretes: W egipcie było wielkie bagno i my musimy tam dojść i chyba ten nowiecie w przebraniu wielbłąda.

Czy jakoś tak. :lol:
Gość

Szambolański jest super, może Aidem Media zrobią słownik lub podręcznik do nauki :wink: :lol:
Awatar użytkownika
Dizel
Doradca Budowlańców
Naklejki: 4
Kontakt:

Post autor: Dizel »

Ejejej...Z listonoszem to się nie zgodzę. :P
Gra RIKWA jest jak by cała z poprzedich muzyk i postaci poprostu w tej grze to był bezsens o którym adidemmediacy nie mpomyśleli xD :lol:
Gość

Tyzyfona pisze:Szambolański jest super, może Aidem Media zrobią słownik lub podręcznik do nauki :wink: :lol:

Słownik szambolańskiego by był super!!!! :D :lol:
Na forum by był specjalny dział na którym będzie my się fujować. :lol: Zaraz go stworzę.
Awatar użytkownika
Michu
Działacz Podziemia
Kontakt:

Post autor: Michu »

Moim zdaniem najlepszy był tekst Kretesa po filmiku z zakończenia 1 levelu w RISK. Chodzi mi o to ,,No wiesz co Reksiu! Pobiłeś inwalidę i nieletniego.".
Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
Jestem drugim inżynierem Gwardii Reksia.
Obrazek
Gość

Zacytuje:
Narrator pisze: Pokonawszy Robinsona Kozoe i Jego diabolicznego sługę Piptaszka...
Kretes pisze: Pokonałeś tego ciapciułę!? Inwalidę, nieletniego? Jak Mogłeś!
Śmieszne, nie? :lol: :lol: :lol:
Gość

Bardzo fajne :lol: mi bardzo się podobało jest rok 1500 sto dziewięćset :wink: albo jak spadał statek Kuratora, "wraz z upadkiem złego kuratora" te gry słowne są exktra :lol:
Awatar użytkownika
Serapis
Pogromca Wózka Widłowego

Post autor: Serapis »

zastanawiałam się długo i w końcu nie umiem sobie odpowiedzieć, a mianowicie jakim czarem Reksio strzelał jak latał na miotle i jakimi czarami strzelali czarodzieje i drób chaosu :?: :?: może ktoś się domyślił bo ja nie
Nigdy nie dowiesz się kiedy uderzę xP
Awatar użytkownika
Dizel
Doradca Budowlańców
Naklejki: 4
Kontakt:

Post autor: Dizel »

Hmmm... Reksio wcześniej na miotle nie strzelał w RIC.
Mi się zdaje, że RIKWA było konkrretnie połączone ze wszystkimi grami przygód reksia.
Być może być to jakiś specjalny czar tylko do ataku na miotły wymyślony do gry Przez AIDEM. :)
Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
Gość

może jakiś budyniowy cuś lub coś takiego bo w UFO to wiem że strzelali makaronem, a w czarodziejach więc może budyniem :?
Awatar użytkownika
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
Naklejki: 2
Kontakt:

Post autor: xDominik »

Tyzyfona pisze:zastanawiałam się długo i w końcu nie umiem sobie odpowiedzieć, a mianowicie jakim czarem Reksio strzelał jak latał na miotle i jakimi czarami strzelali czarodzieje i drób chaosu :?: :?: może ktoś się domyślił bo ja nie

Mi się zdaje że to kula budyniu
"No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
Awatar użytkownika
Sempertus Snejk
Norman
Kontakt:

Post autor: Sempertus Snejk »

Ta gra była chyba w 3D
Oficjalne forum o naruto : www.ninjanaruto.vdd.pl < [zapraszam tych co lubią naruto i nietylko]

W Gwardi Naruto moderuje pomarańczowym
ODPOWIEDZ