Pogadanki o wszystkich postaciach i miejscach z RISP

Obrazek
Czy posąg boga Twaroga jest z Twarogu? Uważasz, że Kretes był zbyt szorstki? Jakie rozrywki mają kurze królewny gdy nic nie robią? Tu piszemy o pierwszej części przygód Reksia.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
FORUM
Działacz Podziemia
Naklejki: 2

Post autor: FORUM »

Mi się podobała królewna.oOByła uprzejma i nagrodziła Reksia za wykonanie zadań.^^
Ech...
Gość

Post autor: Gość »

Gdyby nie wynagrodziła to by nie było po co wykonywać tego zadania i to przez nią Reksio musiał je wykonywać no i jeszcze mógł wyjść ze szwankiem z tej przygody no bo w końcu rekiny i ośmiornice są niebezpieczne.
Awatar użytkownika
Bastek
Bywalec Nory

Post autor: Bastek »

No właśnie jakby nie dała Reksiowi glejtu to tak jakby nie zapłacić za robotę 8) moim zdaniem była po prostu leniwa :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
xDominik
Pogromca Wózka Widłowego
Kontakt:

Post autor: xDominik »

z wyglądu była leniwa :P imo zwykle królewny to córeczki tatusia i wszystkimi sie wysługują

Piptaszek jest super
"No to jedziemy z tym koksem"
czerwony
Awatar użytkownika
Dizel
Doradca Budowlańców
Naklejki: 4
Kontakt:

Post autor: Dizel »

Leń to był no fakt. Ale co to przecież jest królewna ale reksio wykonywał 2 misje a ta dała mu tylko 1 nagrodę za 2. :P
Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek

Post autor: Artur »

To się nazywa zadanie mające dwie misje. :wink:
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Awatar użytkownika
Sempertus Snejk
Norman
Kontakt:

Post autor: Sempertus Snejk »

Ten smok z RIC tol był zły !

Drogi,Sempertusie Snejk.Po raz pierwszy jako moderator wyprowadzasz mnie z równowagi :!: Już nie będę popuszczał bo myślałem że banicja Ci wystarczy :? Ale się grubo myliłem.Mam nadzieję że przestaniesz SPAMować przez co dodajesz mi i innym Modom i Adminom roboty :!: Niech to się więcej nie powtórzy bo zaczynam myśleć o tym żeby Cię wydalono z Forum Reksia za takie SPAMerskie zachowanie :!: Pingwinek96
Oficjalne forum o naruto : www.ninjanaruto.vdd.pl < [zapraszam tych co lubią naruto i nietylko]

W Gwardi Naruto moderuje pomarańczowym
Awatar użytkownika
Dizel
Doradca Budowlańców
Kontakt:

Snejk. Nie spamuj. Tam żadnego Smoka nie było. :?
A i oczywiście smoka nie było w żadnej części oprócz RIC. :roll:
Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
Gość

Artur pisze:To się nazywa zadanie mające dwie misje. :wink:
po prostu Księżniczka była cwaniara i wiedziała że Reksiowi zależy bardzo na glejcie i postanowiła to wykorzystać i upiec dwie pieczenie na jednym ogniu
Awatar użytkownika
FORUM
Działacz Podziemia

Tyzyfona pisze:
Artur pisze:To się nazywa zadanie mające dwie misje. :wink:
po prostu Księżniczka była cwaniara i wiedziała że Reksiowi zależy bardzo na glejcie i postanowiła to wykorzystać i upiec dwie pieczenie na jednym ogniu
To była królewna.
Ech...
Awatar użytkownika
Dizel
Doradca Budowlańców
Kontakt:

No tak. Że królewna to wiemy ale mi się Zdaje, że poprostu chciała sięna kimś wyżyc. :P
Gość

wyglądała na kogoś takiego co tylko czeka aby zabijać i miała obłęd w oczach, ale z każdym by tak się stało jakby nie miał co robić i siedział by cały czas na grzędzie
Awatar użytkownika
Pawel96
Starszy Dźwigowy
Kontakt:

Post autor: Pawel96 »

Podobał wam się Wulkan w RiSP ?
Mi bardzo :) Tylko był trochę za trudny :?
Najgorszym momentem było 3 skakanie po Kamieniach,a najbardziej denerwującą rzeczą był laser w Ufo (Bo kiedy gram jestem trochę poddenerwowany jak coś się nie uda za 3 razem 8) )
Gość

wulkan został bardzo pomysłowo zrobiony, był to jeden z dłuższych etapów gry i najbardziej podobało mi się chodzenie po statku UFO i laser
Awatar użytkownika
FORUM
Działacz Podziemia

Tyzyfona pisze:wyglądała na kogoś takiego co tylko czeka aby zabijać i miała obłęd w oczach, ale z każdym by tak się stało jakby nie miał co robić i siedział by cały czas na grzędzie
Przesadzasz...Królewna była bardzo uprzejma i nie miała żadnego obłędu w oczach... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Ech...
ODPOWIEDZ