Centrum pomocy

Obrazek

Czy sofanie w czasie szkodzi na linię? Jak nauczyć się języka jaskiniowców? Czy fanatyzm Ryżokitowców był spowodowany za ciasnymi nakryciami głów? Tu piszemy tylko o czwartej części przygód Reksia.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bastek
Bywalec Nory

Post autor: Bastek »

Musisz ułożyć kod z obrazów musisz na nie klikać w takiej kolejności rycerz i królewna statek zamek zwierzęta wieża w mieście i znowu rycerz i królewna
(dawno nie grałem i dobrze nie pamiętam ale o to tam chodzi żeby zauważyć różnicę na portretach0
Obrazek
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek
Naklejki: 2

Post autor: Artur »

Jeżeli się robi to bez błędu, to się słyszy charakterystyczny dźwięk, a jeśli nie to trzeba zacząć od nowa.
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Rekin
Bywalec Nory

Nie

Post autor: Rekin »

Nie moge przejść średniowiecza. Uciekam z lochów, a potem jest labirynt. Nie moge go przejsć.
Awatar użytkownika
Gresh
Lider Podziemia

Post autor: Gresh »

W solucji w necie pisze po kolei co należy robic. :twisted:
Gość

Post autor: Gość »

Pomocy .....mam od niedawna reksio i wechkul czasu .....i utknelam na początku a dokladnie natym momęcie gdzie reksio i kretes zostają porwani przez dinozaura i wrzuceni do takiej dziury ....no i tam jest pajak"szablozembny"i pucha ....i różne drogi ....no i niewiem co dalej robic.... porsze o jak najszybszą odpowiedz ...
z góry dziękuje ;*;*
Gość

wystarczy w korytarzu zawalonym kamieniami zacząć je zrzucać, koniecznie od góry gdyż inaczej nie spadają, pod nimi znajdziesz klejnot który trzeba podrzucić sroce tam gdzie jest promyczek światła, potem zabrać jajo z gniazda włożyć je do gejzeru i strzelić nim w muchę a muchę już ustrzeloną dać pająkowi.... dalej idzie jak spłatka :wink: ciągnie się węza za ogon, bierze się włucznię zrzuca się nią kamień i przechodzi się do wyjścia :wink:
Gość

wiekie dzięki ..jestes kochana/kochany xD hehe teraz moge grac dalej ;* ;*
Buźka

Pomocy!!!

Post autor: Buźka »

Wróciłam od babcia....i nie mogę włączyć leja....wciskam kod na tablicy jak w opisie a tam wymagaja jeszcze czegoś:(( co mam jeszcze zrobić!!!??? wciskam 4 i zaświecająsię 4 zielone lampki, ale nic się nie dzieje :(( Pomocy!!! Proszę.
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek

Może nie wcisnęłaś wszystkich przycisków? :D
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Buźka

Post autor: Buźka »

No....dzięki za taka pomoc!!! Miałam nadzieję że dowiem się jakie trzeba wcisnąć.... bo wciskam te które mam w opisie.... a tu odpowiedź że może nie wszystkie wcinęłam.Dzięki!!!!
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek

Gdybym miał zainstalowaną grę, to bym sprawdził i powiedział, ale tak nie jest. Pamiętam, że miałem podobny problem, ale nie jestem przekonany do końca jak go rozwiązałem i zdaje się, że nie wcisnąłem ostatniego przycisku.. Sorka za pytanie, ale nie pamiętam - może jest jakiś przycisk zatwierdzający wciśnięte przyciski?
Awatar użytkownika
Michcio
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Naklejki: 3

Post autor: Michcio »

O ile pamiętam jest pięć przycisków do wciśnięcia. W tym zadaniu jest prosta zasada prób i błędów.
Piszę poprawie po bangleszstańsku.
arturros flaming

pomocy

Post autor: arturros flaming »

pomocy jaki jest 5 element sekwencji
Awatar użytkownika
kamilio
Starszy Norman

Post autor: kamilio »

sprawdź w kurator zdradza.
Misio2002
Się Odezwał

Re: Centrum pomocy

Post autor: Misio2002 »

[quote="Bum Szaka Laka Bum"]Masz pytanie? Napisz tutaj, na pewno odpowiemy ! :wink:

Hejka, jak przejsc plansze z mucha szablozebna, pajakiem, wezem, jajkiem itp.?
ODPOWIEDZ