Co można by tu dodać...

Sąsiadujący obok Domu spokojnej starości dla konkursów, Dom spokojnej starości dla ważnych, prawie że historycznych tematów na forum.
Awatar użytkownika
Michcio
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Naklejki: 3

Post autor: Michcio »

Ogame to taka internetowa bezpłatna gra a link do niej to http://www.ogame.pl
Piszę poprawie po bangleszstańsku.
Awatar użytkownika
Bambosz
Treser Cegieł
Naklejki: 3

Post autor: Bambosz »

Szalony kapeluszniku na którym byliście uniwersum( ja w swoich 4 planetach mam cały układ KURANA :D )
Cort X-6 :D
Obrazek
.::.Ola.::.
Się Odezwał

Post autor: .::.Ola.::. »

.::.::.::.*ola*.::.::.::.
Awatar użytkownika
Maciekg
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: Maciekg »

linków się tak nie robi i to nie ten temat.
Obrazek
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek
Naklejki: 2

Post autor: Artur »

Dawidek pisze:Aidem Mediacy tak obiecują, że zrobią to, tamto np za tydzień i niema żadnych gier one line!
Właśnie! :twisted: Ja chcę grę online! :o
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Awatar użytkownika
Itachi
Bywalec Nory

Post autor: Itachi »

Właśnie gry online są super
Awatar użytkownika
Kretes245
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: Kretes245 »

Gry Online były by najlepsze ale pewnie nie będzie ich chociaż mam nadzieję że będą 8)
Obrazek
Obrazek Piszę poprawnie po polsku
Wróciłem :)
Pozdro dla Forum ;)
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek
Naklejki: 2

Post autor: Artur »

A może SZ.K. nas zaskoczy i będą. 8)
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Awatar użytkownika
Bartek.98
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 1

Post autor: Bartek.98 »

ale to tylko może... a te pieski to bardzo fajny pomysł Blubbie tylko że do pobrania i agrania na płyte
Piractwu mówimy zawsze NIE!Obrazek <--- mój ulubiony film. Zachęcam do oglądania serialu "Alarm Fur Cobra 11" na Tvn siedem o godz 18:00. ZAPRASZAM!!!http://www.allegro.pl/show_item.php?item=331004366
Awatar użytkownika
Bartek.98
Bardzo Stary Norman

Re: pytanie o gry ONLINE

aha i jeżeli ktoś nie znalazł tego postu to ma go tu na dole w moim poście
Blubb pisze:Tak jak wspomniał mój przedmówca gry ONLINE to gry internetowe, w których uczestniczy wielu graczy naraz...

...i tak sobie myślę i myślę i właśnie wpadłem na pomysł takiej gry, w której każdy gracz miałby za zadanie opiekować się np.: własnym pieskiem, musiałby mu co jakiś czas dać jedzonko, pićku, mógłby go uczyc jakichś sztuczek... Piesek rósł by sobie, zdobywał nowe umiejętności, trenował poprzednie... Raz na jakiś czas byłaby wystawa piesków, tam nasz milusiński mogliby zdobyć od Reksia medal za najlepiej utrzymanego i zadbanego psiaczka.

To tylko szybki pomysł, jeśli się Wam podoba ? piszcie ! A spróbujemy go zrealizować.

Jeśli pomysł jest kiepski to nie bójcie się tego wyrazić... ale nie sztuką jest powiedzieź "nie podoba mi się" , sztuką jest wymyślić w zamian coś lepszego... dlatego proszę o ostrożność w krytykowaniu :-)
Piractwu mówimy zawsze NIE!Obrazek <--- mój ulubiony film. Zachęcam do oglądania serialu "Alarm Fur Cobra 11" na Tvn siedem o godz 18:00. ZAPRASZAM!!!http://www.allegro.pl/show_item.php?item=331004366
Awatar użytkownika
Bartek.98
Bardzo Stary Norman

i mam pytanko Blubb a jak piesek zdechnie to gra się dale i AiDEM daje nowego pieska czy nie gra się dalej?
Gość

Post autor: Gość »

A może zamiast pieska mógłby każy wybrać sobie jakąś postać z gier z Reksiem?
Awatar użytkownika
Euresanda
Jeździec betoniarki
Naklejki: 5
Lokalizacja: Z Szybkiego Świata (wyjaśnienia dla wtajemnicznonych)

Post autor: Euresanda »

Albo byłoby tak: Na począku robisz postać zaczynasz od rasy ( pies, kot, żaba, kret, kogut, kura, itp ), wybierasz płeć ( dziewczyna, chłopak), ubranie, itd. W grze można by spotkać Reksia, Kretesa oraz inne postacie. Spotykałoby się, pracowało w jakiś sposób, zarabiało, kupowało różne rzeczy, itd. Tak jak World Of Warcraft. Byłyby różne krainy, miasta, możnaby się spotykać, gadać, Również byłyby różne emocje. Np można byłoby się śmiać, tańczyć płakać, spać, siadać itp. Oceniajcie mój pomysł.
Moderuję fioletowym.
Kiedyś było tu tak spokojnie i przytulnie...
Awatar użytkownika
bot
Komiksowy Artysta
Naklejki: 4

Post autor: bot »

Euresanda pisze:Albo byłoby tak: Na począku robisz postać zaczynasz od rasy ( pies, kot, żaba, kret, kogut, kura, itp ), wybierasz płeć ( dziewczyna, chłopak), ubranie, itd. W grze można by spotkać Reksia, Kretesa oraz inne postacie. Spotykałoby się, pracowało w jakiś sposób, zarabiało, kupowało różne rzeczy, itd. Tak jak World Of Warcraft. Byłyby różne krainy, miasta, możnaby się spotykać, gadać, Również byłyby różne emocje. Np można byłoby się śmiać, tańczyć płakać, spać, siadać itp. Oceniajcie mój pomysł.
Ja tez myslałem o czymś takim ( troche jak club peunguin).
Obrazek
Nobody expects the Spanish Inquisition!
The One Who Disturbs So Terribly...
Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
Gość

Post autor: Gość »

Bardzo fajny pomysł Eurosanda jest super :D :D
Zablokowany