Historia waszych nicków

Sąsiadujący obok Domu spokojnej starości dla konkursów, Dom spokojnej starości dla ważnych, prawie że historycznych tematów na forum.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Szalony Kapelusznik
Kierownik Budowy
Naklejki: 4
Kontakt:

Historia waszych nicków

Post autor: Szalony Kapelusznik »

Oj długo juz nasze forum działa, a część z was jest tu od tak dawna...

Tak mnie naszło... jako ze kompletnie nie wiem kto jest dzisiaj kim przez to, że tyle razy zmieniały się wasze nicki, a mało kto stosuje się do regulaminu i umieszcza w podpisie info, kim był kiedyś, tako chciałbym żebyście to wypisali historię swoich kolejnych nicki na forum. najlepiej z krótkimi uzasadnieniami, czemu je zmienialiście i jeszcze jakich uzywaliscie avatarów.
pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik
Awatar użytkownika
mycha
Norman

Post autor: mycha »

nicku nigdy nie zmieniałem, ale na początku miałem avatar Spielmaustera. Dosyć niedawno zmieniłem na Tomusia. Abydwa avy wybrałem ze względu na nick, który z kolei pochodzi od nazwiska.
Amigos, no more tears...
Awatar użytkownika
Shochuu
Starszy Norman

Post autor: Shochuu »

Jeżeli to się liczy, to zmieniłem mar na Mar :)
Avatarów miałem dużo: Kot w butach,kapitan Nemo,babc Kretesa,Bosman a teraz mam Mimli`ego :wink: . Jeszcze kiedyś kogoś miałem, ale nie pamiętam :)
Awatar użytkownika
bot
Komiksowy Artysta

Post autor: bot »

Nicka nie zmieniałem. A avatar na początku tyranozur bo był
bardzo farny a potem jak dodali nowe to na robota drogowego.
Ps. Dla nie kumatych o co chodzi pogrubieniu to chodzi o to
że w nazwie jest cząstka bot.
Obrazek
Nobody expects the Spanish Inquisition!
The One Who Disturbs So Terribly...
Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
Awatar użytkownika
Izzy
Głodomorek
Naklejki: 1

Post autor: Izzy »

Avków to nie pamiętam ;p. Ale nicki to dużo rady zmieniałem... xP. Hm, i chyba zostanę przy Zupie, albo wrócę do Tailsa ;x. A czemu zmieniałem? Tego sam nie wiem, jakoś tak mnie napadło... xP.
Awatar użytkownika
Dizel
Doradca Budowlańców
Kontakt:

Post autor: Dizel »

Na początku miałem Dizel potem Felix i wróciłem do Dizla.
Emblemat? chyba to był Bulbo ,ale nie powiem na 100%
Potem latałem między różnymi avatarami ,ale teraz co pamiętam to miałem Barandalfa, Waldiego Morsa, Ryżokitowca Egipskiego, póżniej Średniowiecznego a następnie wygrałem KonkursLiteracki i otrzymałem Avatar Darth'a Miaul'a :D
Awatar użytkownika
Euresanda
Jeździec betoniarki
Naklejki: 5
Lokalizacja: Z Szybkiego Świata (wyjaśnienia dla wtajemnicznonych)

Post autor: Euresanda »

Ja byłam Euresanda i będę Euresanda. To się wzięło od tego, że robiłam z bratem na kartce nowe układy planetarne. Euresanda to gwiazda w układzie Łokola. A avatary hmmm... Najpierw miałam Dame Kure, Potem Lisiczke z Szangrila, Następnie Molly, Póżniej Wande Niken i Teraz mam Masajajkę. Lubie mieć dziewczyny na avatarach :wink: .
Moderuję fioletowym.
Kiedyś było tu tak spokojnie i przytulnie...
Awatar użytkownika
Michcio
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Naklejki: 3

Post autor: Michcio »

He he, chodzi o tych "starszych" użytkowników.

@topic

Nicka miałem prawie zawsze ten sam (tylko na początku przez trzy dni), a emblemat mam ten sam. Napisałem tylko po to by spamu nie było.
Piszę poprawie po bangleszstańsku.
Awatar użytkownika
Topek
Doradca Budowlańców

Post autor: Topek »

Ja nicka nie zmieniałem nigdy, tak samo z avatarem. I chyba zostanę przy Bobromirze, taki pocieszny jest z lekka.
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek
Naklejki: 2

Post autor: Artur »

I to się zgadza. :wink:

Ja najpierw miałem Artur, potem zmieniłem na Burektor Artur i znowu wróciłem do Artura. Ze zmienionym byłem zaledwie kilka dni lub coś w tym stylu. :) Emblemat taką rolę tu odgrywa? xD Miałem na początku hm, lisa, potem tego co teraz mam, następnie Burektora i znowu tego co teraz posiadam. :wink:

chyba..
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Awatar użytkownika
Lone Star
Lider Podziemia

Post autor: Lone Star »

Jak ciebie Artur nie było to też miałem nick Artur ;) Potem zmieniłem na Lone Star. Przez dłuższy czas go miałem. (Ulubiony bohater filmu Kosmiczne Jaja) Chwilowo (jakiś tydzień) miałem Człepsio. Niedawno Babć Artur a teraz znów Lone Star.. aha. I kiedyś byłem Młotson ale też chwilowo. Na zawsze zostanę Lone Starem bo po pierwsze większość użytkowników się przyzwyczaiła, a po drugie lubie ten nick ;) Aha.. ta data w moim nicku jest "Fałszywa" tak na prawde pojawiłem się chyba około czerwca 2005 albo wcześniej. Wtedy jak "Wybuchła" afera z tym że nie będzie Nemo. A potem maciek_o zmienił mi hasło i musiałem założyć nowe konto.
Pozdrawiam, Lone Star
Obrazek
Awatar użytkownika
kamilio
Starszy Norman

Post autor: kamilio »

od początku oglądam spider-mana i moją ulubioną postacią jest Venom.
KUBA MAJEWSKI
Norman

Post autor: KUBA MAJEWSKI »

Nicków nigdy nie zmianiałem i emblematów. :D
Awatar użytkownika
kamilio
Starszy Norman

Post autor: kamilio »

bo jesteś nowy na forum i komu by się tak chciało co 3 sekundy zmieniać eblemat.
Awatar użytkownika
Bartek.98
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 1

Post autor: Bartek.98 »

nick moje oznacza imie i datę urodzenia a emblemat miałem różne i ciągle powracałem do białego królika i Spiel Maustera a dlaczego? Biały Królik jest królikiem i je nawet lubie i myszy też czasami :mrgreen: i już chyba nigdy nie zmienię tego
Piractwu mówimy zawsze NIE!Obrazek <--- mój ulubiony film. Zachęcam do oglądania serialu "Alarm Fur Cobra 11" na Tvn siedem o godz 18:00. ZAPRASZAM!!!http://www.allegro.pl/show_item.php?item=331004366
Zablokowany