Sąsiadujący obok Domu spokojnej starości dla konkursów, Dom spokojnej starości dla ważnych, prawie że historycznych tematów na forum.
Awatar użytkownika
Shrek
Bardzo Stary Norman

Post autor: Shrek »

A blub nie wchodzi na forum,
Za to Sz. K. tak...
Wchodzi tylko nie piszę
Awatar użytkownika
Kondi
Lider Podziemia

Post autor: Kondi »

Ale nabijasz posty. :x
Wyżej spamerski post Venoma
Zapraszam do opowiadania "Kretes i dawny wróg"
http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kret ... 640#165640
:)
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek
Naklejki: 2

Post autor: Artur »

A może by dać głównych bohaterów adminom nie z Aidem? :D
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Awatar użytkownika
Dizel
Doradca Budowlańców
Naklejki: 4
Kontakt:

Post autor: Dizel »

Przesadziłeś Artur...... :D
Raczej nikt tego nie zrobi, ale chociaż może i tak byc , lecz w Końcu Adminów nnie z Aidem jest trzech a ich jest 4.
Pomysł dobry, ale myśl logicznie..... :)
Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek
Naklejki: 2

Post autor: Artur »

Nie za bardzo rozumiem. Czemu mam myśleć logicznie i czemu przesadziłem? A z tym 3 i 4, to chodzi ci o to, że jest czterech głównych bohaterów? Co z tego? :roll:
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Awatar użytkownika
Dizel
Doradca Budowlańców
Naklejki: 4
Kontakt:

Post autor: Dizel »

Hę? Ja tylko mówię, że potrzebny jeszcze potrzebny jeden Admin, żęby zajął inne miejsce postaci, jak by w ogóle tak było, choć wątpię,że
Ktoś to zrobi, bo niedawno Rangi Adminów dostali: Michcio, Topek oraz Adacho, załżmy, że by sobie wzięli jakąś postać i by został jeden jakiś główny bohater. Pomysł Dobry, tylko trochę bez sensu, lepiej jest jak mają na czerwonym tle xd Tak mi się bardziej podoba, alee Arturze nie zaszkodzi spróbować. :)
Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
Zablokowany