Szybka Odpowiedź

Sąsiadujący obok Domu spokojnej starości dla konkursów, Dom spokojnej starości dla ważnych, prawie że historycznych tematów na forum.

Chcesz szybką odpowiedź?

Czas głosowania minął śr, 11 lip 2007, 14:56

tak
6
38%
nie
10
63%

Liczba głosów: 16

Awatar użytkownika
kamilio
Starszy Norman

Post autor: kamilio »

forum łedniej wygląda baz szybkiej odpowiedzi.
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek
Naklejki: 2

Post autor: Artur »

Jak ci się nie spodoba to sobie możesz wyłączyć w profilu chyba. =P
Topek pisze:Chyba nawet jak któryś z mniejszych Adminów dostanie MOD'a i instrukcję do niego, to i tak nie będzie mógł zaistalować go. Po prostu takie rzeczy może wykonywac tylko Szalony Kapelusznik. Próbowałem zaistalować z Bamboszem MOD na wyłączenie nalicania postów w odpowiednich działach, lecz nie dało rady. Nie mieliśmy uprawnień.
A co do tematu, to mi ShoutBox nie jest całkowicie potrzebny, a z szybkiej odpowiedzi i tak nie korzystam nigdy, więc ona też nie jest mi potrzebna. A tak nawiasem mówiąc to nie wiem czy Sz.K. będzie chciał znowu grzebać przy forum :)
Bo trzeba edytować jeden lub kilka plików, które są na serwerze, a dostępu do nich rzeczywiście nie macie, może trzeba tylko wstawić jakiś plik, nie wiem. Sz.K. może zainstalować takiego MOD-a i nie ma problemu.
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Awatar użytkownika
Bartek.98
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 1

Post autor: Bartek.98 »

prosze nie wymagajcie od Szalonego Kapelusznika zbyt wiele chcieliście Toaletę macie więc może dajcie spokuj Szalonemu Kapelusznikowi jeszcze jakiś miesiąc na zainstalowanie
P.S. Nie wymagajcie zbyt wiele od Szalonego Kapelusznika
P.P.S Proszę
P.P.P.S.Wedłuk mnie to zaśmieci forum
Piractwu mówimy zawsze NIE!Obrazek <--- mój ulubiony film. Zachęcam do oglądania serialu "Alarm Fur Cobra 11" na Tvn siedem o godz 18:00. ZAPRASZAM!!!http://www.allegro.pl/show_item.php?item=331004366
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek
Naklejki: 2

Post autor: Artur »

1. Do niczego nie zmuszamy, zresztą nikt nie powiedział, że to musi nastąpić natychmiast.
2. Jeżeli uważasz, że to zaśmieci forum, to mógłbyś wyłączyć SO w profilu.
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Awatar użytkownika
kamilio
Starszy Norman

Bartek.98 pisze:prosze nie wymagajcie od Szalonego Kapelusznika zbyt wiele chcieliście Toaletę macie więc może dajcie spokuj Szalonemu Kapelusznikowi jeszcze jakiś miesiąc na zainstalowanie
P.S. Nie wymagajcie zbyt wiele od Szalonego Kapelusznika
P.P.S Proszę
P.P.P.S.Wedłuk mnie to zaśmieci forum
popieram to jest nie potrzebne od tego jest normalna odpowiedź.
Awatar użytkownika
Bartek.98
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 1

Post autor: Bartek.98 »

proponował bym ankiete kto chce a kto nie?
Piractwu mówimy zawsze NIE!Obrazek <--- mój ulubiony film. Zachęcam do oglądania serialu "Alarm Fur Cobra 11" na Tvn siedem o godz 18:00. ZAPRASZAM!!!http://www.allegro.pl/show_item.php?item=331004366
Awatar użytkownika
kamilio
Starszy Norman

ok będzie.
Awatar użytkownika
Szalony Kapelusznik
Kierownik Budowy
Naklejki: 4
Kontakt:

Post autor: Szalony Kapelusznik »

to jest tak, że mody mogą admini podstawiać "na sucho" a potem przeysłają mi odpowiednio zmodyfikowane pliki i ja je wrzucam na stronę.
pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik
Awatar użytkownika
kamilio
Starszy Norman

Bartek patrz na ortografie.
Zablokowany