Reksio i UFO

Obrazek
Czy ufo ma ładny kolor? Kiedy Kogut nauczył sie produkować statki kosmiczne? Jaki stosunek ma Żabba do książek? Oraz jak zbudować cuchnąco potężną broń Jajo Śmierdzi? Tu piszemy tylko o drugiej części przygód Reksia.
Awatar użytkownika
Gregorio
Stawia Opór

Post autor: Gregorio »

i bardzo dziękuję Tomkowi za napisanie solucji! :)
Awatar użytkownika
Izzy
Głodomorek
Naklejki: 1

Post autor: Izzy »

Według mnie każda część przygód Reksia jest fajna.Moje zdanie o Ufo jest proste.Jest według mnie bardzo ciekawe ale troche się pomęczyłem z wyścigiem ale jakoś przeszłem.Uważam że każda gra z Reksiem jest Cool.Reksio i Ufo charakteryzuje się tym według mnie że to sie dzieje w kosmosie.Czyli jakby koszmiczna przygoda ale także można sprawdzić nasze szare komórki i wtedy się wykombinuje jak to przejść.Mój kolega jak grał u mnie to niemógł sobie poradzić z murem ale wkońcu dałem mu małą podpowiedź i sobie poradził.Bardzo ciężko jest przejść według niego mur ale to według mnie jest najprostrze.Myśle że ci którzy nie mogą przejśc tego to wkońcu rozwiążą.
Mahna mahna...

Whovian.

Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
Awatar użytkownika
Crip
Roz-krecony

Post autor: Crip »

To Tomek już napisał solucję? Bo jeśli tak, to gdzie ona jest?
Awatar użytkownika
Tomek
Roz-kreca się

Post autor: Tomek »

Solucji jeszcze nie napsięłm bo chce ją napisać ze wszystkimi szczegółami i wyjasnieniami tak aby nawet małe dzieci wiediząły dokłądnie co robić. Teraz opisuje przejscie w wiosce Ciapcilepcich.

P.S: W solucji bedzie dokałdne opisane jak przejsć scezki do wiezenie pod murem i palnszy z Kuratorem.
Awatar użytkownika
Crip
Roz-krecony

Post autor: Crip »

Fajnie. Mam nadzieję, że szybko to napiszesz. ja ciągle nie mogę przejść zburzenia muru.
Awatar użytkownika
Izzy
Głodomorek

Uda się napewno kiedyś Cream prędzej czy później ale Tomek napracuje się z solucją troszke ale myśle,że jakoś sobie poradzi.Ufo było fajne.Przyznam się,że ja kiedyś utknąłem na wyścigu ale potem przeszłem i bam tu kłopot labirynt ale też przeszłem i jest cool:D
Mahna mahna...

Whovian.

Awatar użytkownika
AdaCho
Operator Łopaty

Post autor: AdaCho »

Tails mówił że trudno jest przejść wyścig. Dla mnie jest dość łatwy. Ale dla tych którzy mają problem to powiem że jak nie przejdziemy z 6 razy. To żabba się zlituje i odda nam ferment kota!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Izzy
Głodomorek

AdaCho źle zrozumialeś mojego posta.Kiedyś miałem kłopot ale już nie mam i wygrywam za pierwszym razem.Więc teraz robi się coraz łatwiej.
Mahna mahna...

Whovian.

Awatar użytkownika
AdaCho
Operator Łopaty

Post autor: AdaCho »

Raczej źle napisałeś bo nie pisałeś że to było w czasie przeszłym. Więc twój błąd nie mój!!!!!!!!!Ale co tam mi konkretniej chodziło o to żeby wszyscy wiedzieli jak nie dają rady przejść tego wyścigu to za 6 razem żabba się zlituje jak do niego pójdziemy!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Izzy
Głodomorek

Wiem,źle napisałem ale sorry że napisałem,że to twój błąd ale fajnie że napisaleś.Myśle że Reksio i Ufo jest bardzo ciekawe jak inne części ale też myśle że jeżeli nie którzy nie mogą poradzić se z nie którymi momentami w grze to se poradzą.
Mahna mahna...

Whovian.

Awatar użytkownika
Gregorio
Stawia Opór

A ja wiem jak przejść księżyc indor!:P
Awatar użytkownika
Gregorio
Stawia Opór

I ciągle stoję na kuranie :(
Awatar użytkownika
DoDo
Pod-ziemniak
Kontakt:

Post autor: DoDo »

A ja wiem jak przejść całego Reksia i ufo i mogę wam do niego napisać solucję
Wróciłem :P
Wasz DoDo ;)
Awatar użytkownika
Gregorio
Stawia Opór

No to wyślij mi na maila solucję od uwolnienia kretów.Będę Ci bardzo wdzięczny.Mój adres e-mail to : [email protected]
Awatar użytkownika
DoDo
Pod-ziemniak
Kontakt:

Post autor: DoDo »

Jakich Kretów? Tam się ratuje kury, a nie krety, a poza tym, jak chcesz solucję to pisz na mojego e-maila
Wróciłem :P
Wasz DoDo ;)
ODPOWIEDZ