Akcja.

Sąsiadujący obok Domu spokojnej starości dla konkursów, Dom spokojnej starości dla ważnych, prawie że historycznych tematów na forum.
Awatar użytkownika
Keisha
Norman
Kontakt:

Akcja.

Post autor: Keisha »

Witam!

Wraz z Dragonem prowadzimy akcję pt. " Zawiesić księgę gości " .

Ponieważ z tego , co usłyszałam od was na PW , mam wnioski, że chcecie aby ją zawieszono.

Dragon zdradzi wam pozostałe szczegóły.

A oto lista tych , którzy odpowiedzieli mi na PW tak:

Mycha
Dizel
Kretes245
Bartek
i chyba Kondi.

tym co nie wysłałam PW , a mówią : tak, trzeba zawiesić księgę gości, przynajmniej na jakiś czas " proszę się tu wpisywać.
Mój czas dobiegł końca, wybywam stąd.
Pozdrowienia dla xDominika, Michcia, Werus, Kitty, Lone Stara, Micha, Kretesa245, Dizla, Dragona, Shadica i Artura.
Awatar użytkownika
Dizel
Doradca Budowlańców
Naklejki: 4
Kontakt:

Post autor: Dizel »

Najlepiej żeby Szanowny Szalony Kapelusznik nie zapraszał tych spamerów z księgi Kretesa na Forum! bo to są Wandale

Nawet wymyśliłem wiersz!

Nie lubimy takich wcale!
Nazywają się wandale!
Ciągle plują niszczą spamują
Bazgrą , palą dewastują!

A to do spamerów

Więc cię barzo każdy prosi
żebyś wstydu nie przynosił
szanuj to co dobre jest
Bo jest wspólne! Twoje też!

PS: Myślę że Kasa przeczytając ten wiersz zastanowi się nad swoimi czynami :wink:
Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
Awatar użytkownika
Bambosz
Treser Cegieł
Naklejki: 3

Post autor: Bambosz »

A ja proszę Sz.K żeby nie zamykał księgi gości :(
Jeżeli wam tak przeszkadza wandalizm to nawet ja mogę ją czyścić, ale proszę nie zamykajcie( mam do niej olbrzymi sentyment :cry: )
Awatar użytkownika
Shochuu
Starszy Norman

Post autor: Shochuu »

Bambosz pisze:A ja proszę Sz.K żeby nie zamykał księgi gości :(
Jeżeli wam tak przeszkadza wandalizm to nawet ja mogę ją czyścić, ale proszę nie zamykajcie( mam do niej olbrzymi sentyment :cry: )
ja się zgadzam z Bamboszem, do księgi gości nmie tylko wpisują się wandale ale i też ffani RReksia!! :)
Awatar użytkownika
Keisha
Norman
Kontakt:

Przepraszam , ale wam by było miło gdyby ktoś regularnie obrzucał was przeklęstwami?
Pozdrowienia dla xDominika, Michcia, Werus, Kitty, Lone Stara, Micha, Kretesa245, Dizla, Dragona, Shadica i Artura.
Awatar użytkownika
Kondi
Lider Podziemia

Post autor: Kondi »

ja się wypowiedziałem i chciałbym, aby KG została zamknięta.przykro mi z tego powodu, ale nie chcę żeby taka pożądna strona została przeistoczona w wylęgarnię botow i spamerów!
Zapraszam do opowiadania "Kretes i dawny wróg"
http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kret ... 640#165640
:)
Awatar użytkownika
Shochuu
Starszy Norman

squiti pisze:Przepraszam , ale wam by było miło gdyby ktoś regularnie obrzucał was przeklęstwami?
ale ja nie widzę(bo częsato zaglądam)żeby tam kogoś obrzucał przeklęństwami.... :?
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek
Naklejki: 2

Post autor: Artur »

Musiały być usunięte niektóre wpisy. :?
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Gość

Re: Akcja.

Post autor: Gość »

squiti pisze:Witam!

Wraz z Dragonem prowadzimy akcję pt. " Zawiesić księgę gości " .

Ponieważ z tego , co usłyszałam od was na PW , mam wnioski, że chcecie aby ją zawieszono.

Dragon zdradzi wam pozostałe szczegóły.

A oto lista tych , którzy odpowiedzieli mi na PW tak:

Mycha
Dizel
Kretes245
Bartek
i chyba Kondi.

tym co nie wysłałam PW , a mówią : tak, trzeba zawiesić księgę gości, przynajmniej na jakiś czas " proszę się tu wpisywać.

Jestem za.
Awatar użytkownika
Szalony Kapelusznik
Kierownik Budowy
Kontakt:

Post autor: Szalony Kapelusznik »

Księga gości zostanie zmodyfikowana. Tzn... będzie moderowana... robisz wpis i on trafai do mnie, jeśli go zatwierdzę, trafia do księgi. Zatwierdzenia będę robił co jakiś czas.
pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik
Awatar użytkownika
Dizel
Doradca Budowlańców
Kontakt:

Post autor: Dizel »

mar pisze:
ja się zgadzam z Bamboszem, do księgi gości nmie tylko wpisują się wandale ale i też ffani RReksia!! :)
Mar! Przecież fani reksia to na forum się mogą rejerstrowac.....
Ale oczywiście nie spamerzy :D
Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek
Naklejki: 2

Post autor: Artur »

Popieram.
Szalony Kapelusznik pisze:Księga gości zostanie zmodyfikowana. Tzn... będzie moderowana... robisz wpis i on trafai do mnie, jeśli go zatwierdzę, trafia do księgi. Zatwierdzenia będę robił co jakiś czas.
To będziemy musieli czekać niestety, taka księga będzie bez sensu. :?
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Awatar użytkownika
Shochuu
Starszy Norman

Dizel pisze:
mar pisze:
Mar! Przecież fani reksia to na forum się mogą rejerstrowac.....
Ale oczywiście nie spamerzy :D
A jeżeli ktoś nie chce/nie może się zarejestrowac na forum?? Może ktoś che się tylko wpisac??Ja kiedyś nie chciałem się rejestrowac na forum, wolałem pisac w księdze gości...Przecież nie możesz zmuszac kogoś żeby się zarejestrował....
Awatar użytkownika
Keisha
Norman
Kontakt:

Ja napisałam zawiesić , a nie zamknąć.
Gość

Post autor: Gość »

Szalony Kapelusznik pisze:Księga gości zostanie zmodyfikowana. Tzn... będzie moderowana... robisz wpis i on trafai do mnie, jeśli go zatwierdzę, trafia do księgi. Zatwierdzenia będę robił co jakiś czas.

Uważam,że to najlepsze rozwiązanie.
Zablokowany