Pomocy do RiKN w ostatnim momencie gry!

Obrazek
Czy strażnik z Egiptu miał sklerozę? Czy doktor Jones przybył do Egiptu w poszukiwaniu magicznego kielicha? Jak przebrnąć przez egipskie ciemności?
Czemu zaawansowani technologicznie Starożytni Kretoni bali się starcia z prymitywnymi Jaskiniowcami? Tu rozmawiamy o piątej części przygód Reksia.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ireyon
Norman

Pomocy do RiKN w ostatnim momencie gry!

Post autor: Ireyon »

Cześć!! Mam prośbę o pomoc do Was w sprawie gry RiKN :) Słuchajcie, jakie znaki powstawiać na końcu przy tej jakby maszynie?? Ciągle przestawiam i nic nie idzie :( Prosiłabym najlepiej o zrobienie screena i wklejenie go tutaj.
Powrót ;) LOVE CZEKOLADA *.*
Awatar użytkownika
Akishi
Roz-krecony

Post autor: Akishi »

Znaki masz w notesie, szukaj podobnych trójkątów. Na łatwym są dwa ułatwione, po nich dopasuj resztę.
Obrazek
Awatar użytkownika
Ireyon
Norman

Nic nie rozumiem Cię... Pozatym w notesie szukałam i albo nie ma znaków, albo nie pasuje.. Proszę o łatwe i szczegółowe dane! :?
Awatar użytkownika
Akishi
Roz-krecony

Post autor: Akishi »

Takich nie ma! :wink: Szukaj w notesie strona po stronie. Mogę powiedzieć, że na stronie nr 2 znaki są na górze "podawane" przez faraona albo coś. Jeśli grasz na łatwiejszym poszukaj takich trójek trójkątów w notesie, żeby zawierały te właśnie znaki.
Awatar użytkownika
Ireyon
Norman

??? Nie rozumiem.. Nie możesz po prostu podać jak wyglądają?? Przed chwilą próbowałam znów i nic!! :/
Gość

Post autor: Gość »

Jest obrazek jak to przejść w temacie: Przeszedłem Reksio i Kapitan Nemo na poziomie trudnym.
Awatar użytkownika
mi teresa
Bywalec Nory
Kontakt:

Post autor: mi teresa »

a jak po tych trókątach
Orre Minas Tiiiriiit in. No co ? To jest z ,,THE LORD OF THE RING. Znacie to ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Reksio i Kapitan Nemo”