wszystkie części Reksia+wymyślenie 6 części

Obrazek
Czy Kogut ma za długi dziób? Kretes za wolno chodzi? A może Reksio sepleni? Tutaj prowadzimy rozmowy o całej Starej Serii gier z Reksiem.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Shochuu
Starszy Norman

wszystkie części Reksia+wymyślenie 6 części

Post autor: Shochuu »

hej!!! W tym temacie możecie dawac propozycje na szóstą częśc Reksia (nie tylko tytóły do gry). więc moja pierwsza propozycja to Reksio i trzeci wymiar. Teraz napisze opis tej gry: Po przygodzie z kapitanem Nemo Reksio, Kretes oraz Kari-Mata-Hari wracają do domu. Powitani przez swoich przyjaciół odpoczywają. Molly oraz Kretes proszą o zbudowanie wajhadłowca ale kogut wynalazca nie miał czasu zbudować wajhadłowiec gdyż szykował maszynę na konkurs wynalazców. Reksio także nie mógł go zbudować bo testował maszynę koguta. Ta maszyna potrafi przenieść do trzeciego wymiaru. Gdy Reksio przeniesie się do trzeciego wymiaru spisze na kartce co tam jest, a jak to zrobi to naciśnie guzik na pilocie (pilot zbudował kogut wynalazca) i przeniesie się znowu do naszego wymiaru. Kogut spojrzał na Kretesa i powiedział „Pomożesz Reksiowi spisywać to co jest w trzecim wymiarze”. W końcu Reksio i Kretes trafili do trzeciego wymiaru. Gdy Reksio zapisał ostatnie słowo Kretes nacisnął przycisk. „Ten przycisk nie działa powiedział” Kretes. Nasi bohaterowie utknęli więc w trzecim wymiarze… Mam nadzieję że się wam podoba :) :)
Awatar użytkownika
Dark Zjava
Starszy Norman

Re: wszystkie części Reksia+wymyślenie 6 części

Post autor: Dark Zjava »

mar pisze:hej!!! W tym temacie możecie dawac propozycje na szóstą częśc Reksia (nie tylko tytóły do gry). więc moja pierwsza propozycja to Reksio i trzeci wymiar. Teraz napisze opis tej gry: Po przygodzie z kapitanem Nemo Reksio, Kretes oraz Kari-Mata-Hari wracają do domu. Powitani przez swoich przyjaciół odpoczywają. Molly oraz Kretes proszą o zbudowanie wajhadłowca ale kogut wynalazca nie miał czasu zbudować wajhadłowiec gdyż szykował maszynę na konkurs wynalazców. Reksio także nie mógł go zbudować bo testował maszynę koguta. Ta maszyna potrafi przenieść do trzeciego wymiaru. Gdy Reksio przeniesie się do trzeciego wymiaru spisze na kartce co tam jest, a jak to zrobi to naciśnie guzik na pilocie (pilot zbudował kogut wynalazca) i przeniesie się znowu do naszego wymiaru. Kogut spojrzał na Kretesa i powiedział „Pomożesz Reksiowi spisywać to co jest w trzecim wymiarze”. W końcu Reksio i Kretes trafili do trzeciego wymiaru. Gdy Reksio zapisał ostatnie słowo Kretes nacisnął przycisk. „Ten przycisk nie działa powiedział” Kretes. Nasi bohaterowie utknęli więc w trzecim wymiarze… Mam nadzieję że się wam podoba :) :)
je ju jeju jeju JEST JUŻ TAKI TEMATT!!!!
Jesteśmy aby żyć , a nie w szkole być.-
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Shochuu
Starszy Norman

ale ja zrobiłem drugi :?
Awatar użytkownika
Shochuu
Starszy Norman

a pozatym tutaj nie tylko wymyślamy historie i tytóły do gry ale także możemy tu gadac o innytch częściach Reksia
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek
Naklejki: 2

Post autor: Artur »

mar pisze:a pozatym tutaj nie tylko wymyślamy historie i tytóły do gry ale także możemy tu gadac o innytch częściach Reksia
Zgadzam się z tobą jak najbardziej, szczególnie, że temat nosi nazwę wszystkie części Reksia+wymyślenie 6 części. :P
Moderuję pogrubioną, brązową czcionką.
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Awatar użytkownika
Shochuu
Starszy Norman

dzięki za poparcie Artur :P :wink:
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek

:)
Najlepiej jakieś nowe przygody, Reksio lub Kretes może być porwany lub uwięziony lub Karimata zasnęła na sto lat po zjedzeniu zatrutego jabłka, a przez całą grę trzeba znaleźć składniki na pobudzenie. Alchomik może za tym stać, bo się zemścił na Reksiu, o ten elixir. Gracze mogą nie wiedzieć przez całą grę kim jest tajemniczy porywacz Karimaty. :P
Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
Awatar użytkownika
Shochuu
Starszy Norman

dobry pomysł Artur :P
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek

Ja nie ma talentu do wymyślania opowiadań, scenariuszu (a może tylko tak uważam, wiele osób nie wie jaki ma talent), ale jednak mi coś przyszło do głowy. 8)
Awatar użytkownika
Shochuu
Starszy Norman

każdy ma talent w sobie. Ty myślisz że nie masz talentu do wymyślania opowiadań itd:. ale tak naprawdę masz talent do tego :wink:
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek

Może trzeba czasu na wymyślenie czegoś, a ja się poddaję. :?
Awatar użytkownika
Shochuu
Starszy Norman

no, trzeba czasu ale Tyszybko wszystko wymyślasz :wink:
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek

Przecież powiedziałem, że mam problem właśnie. To wymyśliłem akurat w pół minuty, ale chyba już mówiłem podobną rzecz wcześniej, dzięki czemu wymyśliłem jeszcze lepsze. :)

Dawajcie pomysły swoje! :P
Awatar użytkownika
Shochuu
Starszy Norman

no to może.... o wiem :!: Reksio i Kretes pomagali zbudpwac kogutowi wynalazcy komputer. Potem gdy już go zbudowali to Kretesa porwało do świata wirtualnego. I tam Reksio i inni pomagali by Kretesowi wrócic do domu poprzez rozmowy gadu-gadu... dobre co?? :) :)
Awatar użytkownika
Artur
Maniak Koparek

Po przez rozmowy gadu-gadu? Trochę dziwnie. Może w inny sposób jakiś. :D
ODPOWIEDZ