Wygrałem Reksio i Kapitan Nemo na poziomie trudnym

Obrazek
Czy strażnik z Egiptu miał sklerozę? Czy doktor Jones przybył do Egiptu w poszukiwaniu magicznego kielicha? Jak przebrnąć przez egipskie ciemności?
Czemu zaawansowani technologicznie Starożytni Kretoni bali się starcia z prymitywnymi Jaskiniowcami? Tu rozmawiamy o piątej części przygód Reksia.
Emanuel

Jak przejść poziom w Reksiu i kapitan Nemo

Post autor: Emanuel »

Witaj.Dasz mi rade jak przejść na poziomie trudnym w Reksio i kapitan Nemo
tam gdzie czeba dojść na stacje pociąguw jedzie się z takim facetem i koniem to jest na czas i nie mogę znaleść właściwej drogi bardzo prosze o pomoc.
Awatar użytkownika
Izzy
Głodomorek
Naklejki: 1

Post autor: Izzy »

Emanuel, ja sam się z tym meczę...
Mahna mahna...

Whovian.

Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
Awatar użytkownika
Tyranosaurusrex212
Starszy Norman

Post autor: Tyranosaurusrex212 »

Obok tego dużego budynku(z flagami) podjedź na dół na 1 akręcie skręć aż zobaczysz 4 Bagaże.wjedź w nie i zgodni z torami jedź i dojedziesz
To jaaa.Willyfrog212
Awatar użytkownika
Izzy
Głodomorek
Naklejki: 1

Post autor: Izzy »

Dzięki za pomocą ^.-.
Mahna mahna...

Whovian.

Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
klop

jak przejsc reksia

Post autor: klop »

jestem na statku kapitana nemo reksiem i tam trzeba lazic po takich teleportach niech kto mi powie jak to przejsc bo ja juz wykozystalem chyba wszystkie roazwiazania gram na latwym poziomie :twisted: :evil: :cry: :lol: 8) :? :shock: :D :) :o prosze o jak najszybsza odpowiedz
Gość

Post autor: Gość »

ten ostatni masajaj w labiryncie do wioski przed krzyrzykiem na 2 planszy mnie zawsze przyłapuje i ja sie wkurzam a jestem tak bliziuteńko !!!

jego niech wsadzą do kotła zamiast nemo i tego drugiego!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Gresh
Lider Podziemia

Post autor: Gresh »

Ech.A wiesz że są 3 plansze????? :roll:
Gość

Post autor: Gość »

czy ktoś by mi mógł nagrać filmik jak przejść drugą planszę w dżungli (tam gdzie się szuka kapitana nemo)na poziomie trudnym? jakby była taka możliwość to na gadu-gadu na numer 6935062 ;) z góry dzięki .
ODPOWIEDZ