Wygrałem Reksio i Kapitan Nemo na poziomie trudnym

Obrazek
Czy strażnik z Egiptu miał sklerozę? Czy doktor Jones przybył do Egiptu w poszukiwaniu magicznego kielicha? Jak przebrnąć przez egipskie ciemności?
Czemu zaawansowani technologicznie Starożytni Kretoni bali się starcia z prymitywnymi Jaskiniowcami? Tu rozmawiamy o piątej części przygód Reksia.
Awatar użytkownika
piotr
Roz-kreca się
Kontakt:

co s ta mapa w nautmusie jak dobrze je poukladac te kawalki

Post autor: piotr »

AdaCHo wyslij mi imejl z dobra mapa kiedys moze ci cos pomoge ulozylem pierwsze kawalek z kreskami i kolkiem dalej mordowalem sie z tymi kawalkami w 3 godziny i nie udalo mi sie z zrobic wszystkiego A oto moj imejl - [email protected] przyslij najpuzniej w srode Podpisal Dzielny Pies Reksio
Gość

Post autor: Gość »

Kliknij w link poniżej tam jest ułożona poprawnie mapka ;)

LINK
Emanuel

Jak zdobyć monety?

Post autor: Emanuel »

Proszę o radę.Jak można zdobyć,monety(wiem gdzie one są ale nie wiem jak je wziąść) aby kupić palnik?
Ostatnio zmieniony wt, 31 paź 2006, 21:55 przez Emanuel, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
piotrek
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Post autor: piotrek »

Klikasz na nie jak świecą. :wink:
Emanuel

Re: Jak zdobyć monety?

Dziękuje bardzo ,zaraz spróbuje.
Awatar użytkownika
piotr
Roz-kreca się
Kontakt:

Jaki jest kod do MU

AdaCHo przyslij mi kod do Mu na poziomie latwym prosze wyslij mi przez imejla znasz moj imejl czekam na przeslylke z kodem DO MU :( :( :( :( Podpisal dzielny pies reksio
Piotr
Awatar użytkownika
piotr
Roz-kreca się
Kontakt:

jaki jest kod do mu

hej wszyscy pogadacie ze mna doradzicie i pomozecie mi a ja wam pomoge i doradze
Awatar użytkownika
Tyranosaurusrex212
Starszy Norman

Post autor: Tyranosaurusrex212 »

Co?Chyba wszyscy przeszli RiKN ale jest wiele innych A oni mają więcej postów a ty 5 i trudno zauważyć że doradzasz.
To jaaa.Willyfrog212
Awatar użytkownika
piotr
Roz-kreca się
Kontakt:

jaki jest kod do mu

willy Frog ty masz 402 posty a ja 5 bo jestem nowy mam rikn od 11 pazdziernika a nie wiem jaki jest kod do mu napisz kod do mu na poziomie latwym prosze willy frog.jak mi przyslesz tu na forum zdjecie z kodem to zrobie dla ciebie wszystko :roll: :oops: :wink:
Awatar użytkownika
Tyranosaurusrex212
Starszy Norman

Post autor: Tyranosaurusrex212 »

Obrazek

A 2

Obrazek
To jaaa.Willyfrog212
Emanuel

Jak ułożyć znaczki na mapie w Reksio i kapitan Nemo

Jak przejść układanie znaczkuw na mapie w Reksio i kapitan Nemo są 3 znaczki do ułożenia i nie wiem co z tego ma wyjść próbowałem różnie je układać ale nic bardzo prosze o pomoc.
Emanuel

Dziękuje

Dziękuje zaraz spróbuję.
Emanuel

Reksio i kapitan Nemo

Witaj.Próbowałem ale nic mi nie wychodzi bardzo prosze o wysłanie sreena z ułożoną mapą sam nie dam rady jej ułożyć pozdrawiam.
Gość

Post autor: Gość »

Włącz stronę 3 i tam w jednym z moich postów jest Link do obrazku gdzie jest ułożona dobrze mapa. Pozdrawiam :wink:
Emanuel

Reksio i kapitan Nemo

Dziękuje za mape wreście przeszedłem Reksio i kapitan Nemo teraz muszę przejść na poziomie trudnym a dopiero na trudnym jestem tam gdzie czeba dojechać na stacje na czas jeszcze raz dziękuje pozdrawiam.
ODPOWIEDZ