Ogłoszenie

Obrazek
gra forumowa z gatunku grand strategy wargame z serii Hearts of Cottage Cheese osadzona w realiach ?? wojny światowej. Została wyprodukowana przez polskie przedsiębiorstwo gospodarki komunalnej o nazwie Paradoxical Interactive.
Awatar użytkownika
Kaczor Dziennikarski
Norman
Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
Kontakt:

Re: Ogłoszenie

Post autor: Kaczor Dziennikarski »

Szkoda trochę. Czy nie będzie problemem, jak i tak sobie porobię nowe posty w swoim temacie, a one wejdą w życie dopiero po reaktywacji? No bo dzisiaj miały zajść ważne zmiany w moim państwie, to chciałbym je sobie chociaż napisać, żeby nie zapomnieć, co miało być wprowadzone...
Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny :love:
Awatar użytkownika
Burak Chrumburak
Starszy Norman

Post autor: Burak Chrumburak »

Świat był napadnięty i zniszczony przez dwa demony kiedy nagle pojawił się Tytan Artur i je zlikwidował
Zło było zatrzymane, ale zniszczenia świata były opłakane
Póki kraina nie otrzyma nowych opiekunów to pozostaną na niej zgliszcza starej wojny
Ostatnio zmieniony sob, 17 lip 2021, 14:48 przez Dawid6, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawa pisowni
Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Post autor: Dawid6 »

Wysłannicy Królestwa Bożego ingerują w rzeczywistość i przywracają stan rozgrywki na moment sprzed katastrofy nuklearnej.
Świat wprawiony ponownie w ruch wybiera w swej nieprzewidywalności inną ścieżkę.

Kraina pozostaje w uśpieniu do czasu wyboru nowych opiekunów lub powrotu starych.
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Zablokowany

Wróć do „Serca z Twarogu”