Przecież to się nie da wybrać między 2. i 3. (ja daję w tej kolejności tylko dlatego, że inni dali odwrotnie. Po czym doszedłem do wniosku, że jednak mam za duży sentyment do Nostradamusa i znowu zmieniłem kolejność tej dwójki)
Bardzo mnie boli odpadnięcie JP. Kretoni powinni się trzymać razem. To był bardzo zdolny majsterkowicz, nie zwyczajny koń z wadą wymowy.
W grupie D bez wahania wybrałem 2 pierwsze miejsca, ale z następnymi już miałem niezłą zagwozdkę. Nie wiem zresztą jak tu wybrać strategicznie - moim zdaniem Wódz i Burmistrz i tak są overrated (ale Burmistrz to i tak top RiMS), a wy często stawiacie ich dość wysoko.
Wódz jest światowy, ale w sumie nic nie zrobił, za to Burmistrz przeprowadził skuteczną operację przejęcia władzy, więc głos (w postaci przyznania 3 miejsca) na niego. Tomasz to wielki odkrywca piramid i innych skarbów, a poza tym ma więcej charakteru od miejsca 3 i 4. Zdecydowanie bardziej go cenię.
A Kogut to najlepsza postać z serii, no ewentualnie Kornelek lepszy.
4. Wódz Kur-Czaka
3. Burmistrz Miasta Pocopane
2. Tomasz Jones
1. Kogut Wynalazca
Ostatnio zmieniony czw, 1 lip 2021, 08:41 przez kretonpodziemny, łącznie zmieniany 1 raz.
Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli!
Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
Nie chce mi się bawić w kolorki
W sumie dla mnie wszystkie trzy miejsca 2-4 są bardzo zbliżone. Dałbym tak samo jak Kreton chyba (albo nawet Burmistrza na koniec), ale jest szansa dopchnąć postać z RiMS do kolejnego etapu, więc dam na 2. Ale Tomusia też nie cenię jakoś szczególnie bardziej, tzn. cenię go w podobnym stopniu. Jest zdecydowanie najzabawniejszy z tych postaci, ale poza byciem obrażonym za nic dzieciakiem ma imo trochę mało charakteru
4. Wódz Kur-czaka
3. Tomuś Jones
2. Burmistrz miasta Pocopane
1. Kogut Wynalazca
Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny