Tak, aczkolwiek gustujesz również w dzikiej kapuście z alternatywy, w której są Oni.Autor8 pisze:Jak myślisz, lubię ziemniaki?
Jak myślisz, ładnie śpiewam?
Dzisiaj jest pt, 10 lip 2026, 00:45

Tak, aczkolwiek gustujesz również w dzikiej kapuście z alternatywy, w której są Oni.Autor8 pisze:Jak myślisz, lubię ziemniaki?
Post autor: Czarnoksieznik »

Wracamy więc do mojego pytania:Kacper98 pisze: Teraz kilka zasad:
1. Można pytać o wszystko ale dotyczące siebie.Nie można zapytać np: Ile nóg ma słoń?
2. Możemy pytać: Jak myślisz, ile mam lat? (wtedy osoba sama odpowiada) albo: Jak myślisz co jest moją ulubioną potrawą ( frytki, pomidorówka, sałatka) ( wtedy osoba wybiera jedną z opcji).
3. Osoby odpisujące odpowiadają jak myślą czyli OSOBA KTÓRA ZADAŁA PYTANIE ICH NIE POPRAWIA
4. Nie odpowiadamy np: Nie wiem
5. Nawet jeśli osoba która odpowie napisze źle ( czyli że np: nie mamy takiego koloru włosów) to nic- to taka zabawa w jakś myślisz.
Post autor: Pan Kreton Dykta 10 »
Post autor: Kaczor Dziennikarski »
Post autor: Newt Salamander »

Myślę, że z kilka godzin gwarantowane.Dareksio pisze:Pewnie tak i to jest bardzo smutne.
Jak myślisz jak długo zajmie przetykanie zapchanej rury wodociągowej o średnicy 1m butelką od domestosu tak by temperatura gleby wzrosła o jeden stopień w skali fahrenheita?
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited BlackBoard-Max style V.1.2.6 by FanFanlaTuFlippe
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl