Turniej postaci
- Newt Salamander
- Starszy Norman
- Kontakt:
Re: Turniej postaci
Kretonpodziemny? Czyżbyś się bał że kolejna postać z RiMS przejdzie dalej? Spokojnie, jeszcze 14 godzin zostało 
Zapraszam tu: https://m.youtube.com/channel/UCLb2pUSf ... w/featured
Avatar zrobiony przez Miszcza Jodę. Serdecznie dziękuję i polecam
Spoiler:
- kretonpodziemny
- Bardzo Stary Norman
- Kontakt:
Dokładnie tak! Początkowo chciałem napisać: Kornelek, bo nie jest postacią z RiMS.
Uznałem jednak, że nie ma szans, żeby kogoś tym przekonać. Kornelek to po prostu najlepsza postać całego PR, która przewijała się przez całą starą serię (poza RiSP) i zawsze błyszczała.
Uznałem jednak, że nie ma szans, żeby kogoś tym przekonać. Kornelek to po prostu najlepsza postać całego PR, która przewijała się przez całą starą serię (poza RiSP) i zawsze błyszczała.
Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli!
Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
- Dawid6
- Bezpieczeństwo Forum
- Naklejki: 7
- Kontakt:
Wyjątkowo-rocznicowo oddaję głos na Korneliuszka, swoistego idola mojej fandomowej egzystencji
którego charyzma nie opiera się tylko i wyłącznie na jego przebraniu, którego dopiero wizja zniszczenia dzieła, na które poświęcił całe życie, (a nie jakaś garstka krecich robotników) doprowadziła do porzucenia obranej ścieżki i demonicznego planu, wreszcie: który potrafił odnaleźć w sobie i bliskich zaginiony skarb wzorem swojego dziadka.
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
- ManiacComics3445
- Norman
Kurator Kornelek gdyż jest potężny, ma teleporter chaosu przeciw Burmistrza Janusza, choć ten drugi wieje grozą, ale nie aż wielką jak Kurator
Oglądać Diebustera
- Kaczor Dziennikarski
- Norman
- Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
- Kontakt:
Oj, no nie, darzę sympatią postaci z RiMS, ale Januszek do POTĘŻNEGO KURATORA KORNELIUSZA nie ma w ogóle podejścia... Po pierwsze, Janusz zawsze był tylko marionetką. Choć nieźle spełniał swoją rolę, roztaczał wokół siebie aurę grozy i wykazywał się niemałą charyzmą, to jednak całe życie wykonywał tylko rozkazy króla szczurów. Był dobrym aktorem, ale nie inicjatorem. Kornelek natomiast, to postać niezwykle błyskotliwa i inteligentna. Porwany przez ufokury, z jeńca stał się ich najwyższym przywódcą (chyba że porwały go, bo szukały sobie autorytetu, jak niegdyś postulowali niektórzy, wtedy mała jego zasługa). Wykorzystał swój intelekt, by zbudować mroczne imperium, nieporównywalne z czymkolwiek, co istniało wcześniej. Zapoczątkował budowę wielkiego jaja (a nawet dwóch), które siało grozę i smród w całej galaktyce. Ten kogut to genialny strateg, organizator stojący za masowymi porwaniami kur w całym wszechświecie, konstruktor i lider. A najlepsze, że po nieszczęśliwym niepowodzeniu jego planów, wypowiadając zaledwie jedno zdanie zdołał zwieść wszystkich i został przyjęty z otwartymi ramionami przez swoich niedawnych przeciwników. Jego autorytet był tak silny, że nikt nawet nie próbował kwestionować jego słów, wychodzić naprzeciw jego woli ani go oskarżać.
Jeśli zaś chodzi o Januszka... może lepiej by zrobił, gdyby zamiast plątania się w polityczne intrygi podziemnego świata, po prostu dalej rozwijał swoją karierę aktorską. Też mógłby cieszyć się poważaniem, ze względu na jego silną osobowość sceniczną, a przynajmniej nie zaliczyłby tak spektakularnej i żenującej klapy. Poza tym, z przeprowadzonego z nim wywiadu na temat RiMS, można zobaczyć, że naprawdę miał ogromną pasję w tym kierunku. To na pewno jest godne podziwu.
Jednym słowem, głos na Kornelka
Jeśli zaś chodzi o Januszka... może lepiej by zrobił, gdyby zamiast plątania się w polityczne intrygi podziemnego świata, po prostu dalej rozwijał swoją karierę aktorską. Też mógłby cieszyć się poważaniem, ze względu na jego silną osobowość sceniczną, a przynajmniej nie zaliczyłby tak spektakularnej i żenującej klapy. Poza tym, z przeprowadzonego z nim wywiadu na temat RiMS, można zobaczyć, że naprawdę miał ogromną pasję w tym kierunku. To na pewno jest godne podziwu.
Jednym słowem, głos na Kornelka
Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny 
- Newt Salamander
- Starszy Norman
- Kontakt:
Mimo początkowej dominacji Burmistrza, jednak wygrał kornelek, bilansem 4:2
A dzisiaj walka drobiowa, kostka rosołowa
Kapitan Nemo kontra Gulguldryk Gryfindyk
A dzisiaj walka drobiowa, kostka rosołowa
Spoiler:
Spoiler:
- kretonpodziemny
- Bardzo Stary Norman
- Kontakt:
Zdecydowanie Kapitan Nemo. To jedna z głównych postaci całej części (która przechodzi nawet w niej swoją drogę), podczas gdy Gulguldryk Gryfindyk, to moim zdaniem najnudniejszy z czarodziejów (ale przynajmniej bardziej kompetentny od Chrumburaka i prawdopodobnie Burektora).
- Newt Salamander
- Starszy Norman
- Kontakt:
Hmm chciałem się powstrzymać od głosu, ale chyba wybiorę Gulguldryka, bo to mój ulubiony Czarodziej.
Spoiler:
- Burak Chrumburak
- Starszy Norman
Zdecydowanie Kapitan Nemo, bo ten miał faktyczną rolę w fabule
Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
- mysliwy112
- Roz-krecony
Wcisnę się do rozmowy i dam głos na Gulgula, zawsze dawał mi taki Snape vibe, albo przypominał tego starego nauczyciela co chodzi jak śmierć po korytarzu. Dlatego przez syndrom Sztokholmski oddaję głos, czy coś.
Jejku zapraszam https://github.com/mysliwy112
- Kaczor Dziennikarski
- Norman
- Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
- Kontakt:
Jak dziś wszedłem do kanalizacji, to mi się coś pomieszało w oczach i zobaczyłem, że ten temat założył Traktor (bo temat poniżej był jego), ale miałem mętlik przez sekundę.
Oczywiście Kapitan Nemo, wielki podróżnik, odkrywca i awanturnik. Postać tajemnicza, rozbudowana i niejednoznaczna. Z jednej strony mądry i pomocny, a z drugiej chciwy i obsesyjny. Mroczny samotnik i wirtuoz organów organów swoich wrogów, wydartych z ich zmasakrowanych zwłok. To jednak postać przewodnia całej gry, więc siłą rzeczy jest bardziej rozbudowana/intersująca.
Gulguldryk, choć nie nazwałbym go "najnudniejszym", bo w sumie nawet go lubię, jako takiego starego, ale w porządku profesorka. Ten typ, co w sumie ciśnie na każdym egzaminie, ale jak pójdziesz do niego na koniec semestru to się uśmiechnie i wstawi tę 4kę. Sympatyczniak, ale niezbyt interesujący.
Także głos na Nemo
Oczywiście Kapitan Nemo, wielki podróżnik, odkrywca i awanturnik. Postać tajemnicza, rozbudowana i niejednoznaczna. Z jednej strony mądry i pomocny, a z drugiej chciwy i obsesyjny. Mroczny samotnik i wirtuoz organów organów swoich wrogów, wydartych z ich zmasakrowanych zwłok. To jednak postać przewodnia całej gry, więc siłą rzeczy jest bardziej rozbudowana/intersująca.
Gulguldryk, choć nie nazwałbym go "najnudniejszym", bo w sumie nawet go lubię, jako takiego starego, ale w porządku profesorka. Ten typ, co w sumie ciśnie na każdym egzaminie, ale jak pójdziesz do niego na koniec semestru to się uśmiechnie i wstawi tę 4kę. Sympatyczniak, ale niezbyt interesujący.
Także głos na Nemo
Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny 
- ManiacComics3445
- Norman
Kapitan Nemo to dobra postać, zwarty, gotowy na przygody, morza i oceany i lepszy od książkowego oryginału.Do tego dowiadujemy się w tej samiej grze że porzucił morskie przygody i żył aż do śmierci z Żoną, która zniosła dzieci, a Gulguldryk...zwykły gmiot, nic nie wart, nic nie zrobił ciekawego poza nauką magii.
Oglądać Diebustera
- kretonpodziemny
- Bardzo Stary Norman
- Kontakt:
XD Nic, poza nauką magii. No faktycznie nieciekawe życieManiacComics3445 pisze:Gulguldryk...zwykły gmiot, nic nie wart, nic nie zrobił ciekawego poza nauką magii.
Korzystając z okazji odpowiem Kaczorowi - no właśnie taki z niego profesorek, a z pozostałymi mam jakoś więcej skojarzeń, co do ich charakterów. Co nie zmienia faktu, że go lubię, bo lubię wszystkich czarodziejów.
- Newt Salamander
- Starszy Norman
- Kontakt:
Okej, Dzisiaj wynik jak ostatnio: Kapitan Nemo pokonał Gulguldryka 4 do 2
Dzisiaj będzie... raczej niewyrównana walka.
Szalony Kapelusznik kontra Kret z kosiarką
Sponsorem programu jest Forum Przygody Reksia
Dzisiaj będzie... raczej niewyrównana walka.
Szalony Kapelusznik kontra Kret z kosiarką
Sponsorem programu jest Forum Przygody Reksia
Spoiler:
- Burak Chrumburak
- Starszy Norman
Zagłosuje na Szalonego Kapelusznika, bo się boje tego co może mi zrobić kiedy się dowie, że głosowałem przeciw niemu (np. wróci kiedyś na forum i da mi bana)
Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą