PS. Zapomniałem napisać - a chyba muszę, bo niektórzy tutaj posądzają mnie o dziwne decyzje - to ma być odban na próbę. Jeżeli będzie coś nie tak, to obiecuję dopilnować porządku.
PS.2 Chodziło mi o to że trochę będzie decyzji do uzgodnienia, natomiast odbanowanie to nie jest jakaś poważna decyzja - odbanowanie użytkowników. Każdy zwykły użytkownik ma te same uprawnienia i nie są one wstanie wywołać szkód dla forum. Nawet Ci użytkownicy, którzy dopiero dołączyli - oni też mają te same uprawnienia i nikt ich z tego powodu nie wyrzuca - nikt nie wyrzuca ich tylko dlatego, że mogą zaspamować forum. Każdy może - nawet Administrator (każdy Administrator).
Picuś wnioskuję w imieniu wymienionych użytkowników o szansę i ja zamierzam im tej szansy udzielić - to jest tylko próba, nikt wcale nie odbanowuje ich na stałe. Pożyjemy, zobaczymy
Odban oczywiście pod warunkiem przestrzegania regulaminu, lecz decyzja jest jeszcze rozpatrywana. Myślę że skoro pół roku już minęło, to jeżeli decyzja zostani rozpatrzona pozytywnie, to odban będzie mógł być możliwy już dziś lub jutro.