w jakich byliście krajach

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Re: w jakich byliście krajach

Post autor: Autor8 »

@odkop
Nie licząc Polski, to byłem tylko w Niemczech (bardzo smutno wspominam wizytację w tym chorym kraju, mam nadzieję, że nigdy tam do tego wręcz piekła, domu złych ludzi nie wrócę) i Czechach (ciekawy kraj, całkiem miły wspominam podróż do niego). Mam nadzieję, że kiedyś pojadę do Rosji, Włoch i na Litwę oraz Węgry :)
Ostatnio zmieniony wt, 16 wrz 2014, 16:22 przez Autor8, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10

Post autor: Matek »

Ja tam byłem w Austrii i w sumie średnio polecam. No są całkiem ładne widoki i nie można się tam nudzić, no, ale w lata jest tam tak gorąco, nie ma czym oddychać i do tego wszystkiego śmierdzi ludźmi z innych krajów, a publiczne toalety... porażka, śmierdzi odchami, brudno wszędzie, na ścianach jakieś anarchistycznie anarchistyczne malunki i jest strasznie gorąco. Tak jak już wspomniałem nudzić się tam nie można, bo gdzie być nie poszedł zawsze jest jakaś atrakcja, np. goryl, który na ciebie od czasu do czasu sika, jakieś labirynty, place zabaw i inne takie.
Awatar użytkownika
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 5
Kontakt:

Post autor: Pan Kreton Dykta 10 »

Do Norwegii jeżdżę co rok. A tak to w Danii, Grecji i Chorwacji.

Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
Awatar użytkownika
Nika
Projektantka Mostów
Naklejki: 3

Post autor: Nika »

Byłam, a nawet wciąż jestem w Polsce, dwa razy w Niemczech (średnio polecam), chwilowo w Austrii i na granicy czeskiej. Nic ciekawego, ale przynajmniej gdzieś, bo w życiu bym się nie spodziewała, że nasze granice opuszczę.
To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie.
Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!

Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

W sumie po pięciu latach zmieniło się tylko to, że byłem dodatkowo we Francji i Hiszpanii XD
Awatar użytkownika
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 5
Kontakt:

Post autor: Pan Kreton Dykta 10 »

ja byłem raz na Podlasiu

Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

No ja byłem w Hiszpanii ;D
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
olexo2
DZIKI WCIONSZ
Naklejki: 3

Post autor: olexo2 »

Byłem w Norwegii, Wielkiej Brytanii, Hiszpanii, Grecji, Turcji, Chorwacji, Bośni, Czarnogórze, Włoszech, Watykanie, Monako, na Ukrainie, na Węgrzech (tylko na basenach, chciałbym w przyszłości zwiedzić Budapeszt) oraz tranzytem w Szwecji, Serbii, Macedonii, Albanii, Austrii, Francji i na Słowacji.
Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2
pondering drzwi stalowe
Moderuje kolorem takim jak jest normalnie tekst w postach pisany
Awatar użytkownika
Newt Salamander
Starszy Norman
Kontakt:

Post autor: Newt Salamander »

@Odkop
Ja tu nic ciekawego powiedzieć nie mogę
Raz w Niemczech i dwa razy w Czechach (no i w Polsce jeszcze byłem i jestem)
Zapraszam tu: https://m.youtube.com/channel/UCLb2pUSf ... w/featured

Avatar zrobiony przez Miszcza Jodę. Serdecznie dziękuję i polecam
Spoiler:
ODPOWIEDZ