Pragad, a Dinożarły

Obrazek
Kto normalny zakrywa dziurę w podłodze dywanem? Czy burmistrz ma coś wspólnego z deflacją sera? Co to znaczy deflacja? Kto pociąga za sznurki w Poco Pane? Ile musi mieć dziurek ser, aby był załącznikiem? I czy Lucinda jest drugim Endermanem? Tutaj dowiesz się wszystkiego o pierwszej części nowej serii Przygód Reksia.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Burak Chrumburak
Starszy Norman

Pragad, a Dinożarły

Post autor: Burak Chrumburak »

Czy wam też się zdaje, że Pragad to potomek Dinożarłów ocalonych w czasie RiWC, które zostały przeteleportowane do podziemi?
Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
Awatar użytkownika
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Re: Pragad, a Dinożarły

Post autor: kretonpodziemny »

Tak! To bardzo możliwe! Można też to połączyć z teoriami na temat pochodzenia mieszkańców Pokopane. Z którego odłamu kretonów pochodzili? Kiedy się oddzielili? Czym jest dżdżownica z CoS2 i wodny stwór z zapowiedzi drugiego epizodu? Czy istniała też inna zaginiona siedziba kretonów Umu na środku oceanu zasilana kryształem Umuritu? Czy strzegłaby tego miejsca jakaś parodia Godżilli? Bardzo chciałbym, żeby wyjaśniło się to częściowo (ale pozostawał pewien element tajemniczości) w Reksio i Piraci bez Karaibów.
Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli!
Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
Awatar użytkownika
Burak Chrumburak
Starszy Norman

Re: Pragad, a Dinożarły

Post autor: Burak Chrumburak »

Co do pochodzenia Kretów z Ryjo Kretos sensowna jest teoria z kanału Polskie Zentrum Przygód Reksia, że to odłam kretów z Egiptu

A reszty raczej się nie dowiemy, bo City of Sekrets 2 zostało opuszczone zanim fabuła się rozwineła
Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
ODPOWIEDZ