Wiki o Reksiu (Reksiopedia 4)

Obrazek
Tutaj dyskutujemy o tym, co można by zmienić na stronie, co dodać, co poprawić. Dobre pomysły mile widziane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mysliwy112
Roz-krecony

Wiki o Reksiu (Reksiopedia 4)

Post autor: mysliwy112 »

Oke pora zrobić tu Pokopane.

Chciałem się zapytać czy ktokolwiek z moderatorium oraz innych użytkowników forum posiada jeszcze konto admina na reksiopedii. Strona wymaga uaktualnienia danych oraz uporządkowania (i nie, nie mówię tu o treściach edytowalnych przez normalnego użytkownika). Jako, że nie chciałbym, żeby pewnego dnia strona nie stała się nieedytowalną historią, przez brak zarządcy, chciałbym zapytać czy istnieją jeszcze użytkownicy z owym kontem admina i przekazaliby uprawniania użytkownikom chcącym usprawnić stronę.

W sumie jako, że pozostałe tematy przeznaczone wiki, są w archiwach, albo są o poprzednich wersjach tej idei, więc chyba ten temat może być ogólnie przeznaczony do rozmów o Reksiopedii.

Przepraszam za formalność, ale właśnie uczę się rozprawki na maturę :oops:
Awatar użytkownika
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Re: Wiki o Reksiu (Reksiopedia 4)

Post autor: kretonpodziemny »

Jak najbardziej popieram ten pomysł. Przy takiej aktywności niektórych użytkowników możliwe są realne zmiany na Reksiopedii, które umożliwiłyby jej szybszy rozwój.
Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli!
Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
Awatar użytkownika
mysliwy112
Roz-krecony

Re: Wiki o Reksiu (Reksiopedia 4)

Post autor: mysliwy112 »

Konto admina na wiki zostało uzyskane, więc jak macie jakieś pomysły na rozwój, czy ogólnie znacie się na zarządzaniu wikią to zapraszam do dyskusji. A ja na razie zaczynam powoli sprzątać.
ODPOWIEDZ

Wróć do „O stronie Reksia”