Problem z grą

Obrazek
Czy Kogut ma za długi dziób? Kretes za wolno chodzi? A może Reksio sepleni? Tutaj prowadzimy rozmowy o całej Starej Serii gier z Reksiem.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kari Mata Hari <3
Roz-kreca się

Problem z grą

Post autor: Kari Mata Hari <3 »

Witam. Mam problem o którym piszę wszędzie, no ale bardzo mi na tym zależy. Otóż chpdzi o grę REKSIO I KAPITAN NEMO. Wszystko było ok, grę pobierałam z bloga i była to wersja z Przegrywasz Przegrywasz. Stworzyłam jeden świat, grałam o zrobiłam drugi i gdy pojawił się kapelusznik dałam tamtą kombinację. Usunęłam świat, w pierwszym miałam jechać na słoniu ale zamiast mówić o porwaniu Kari Maty ten ruszał ustami. Usunęłam świat próbowałam odinstalować ale nie udało się i znowu zainstalowałam. Tam bład sie powtarzal!! A to kogit z 19 wieku ruszał ustami, a to scena w Paryżu mi się zacięła. Najdalej doszłam do paryźa gdy kretes rozmiawiał (a właściwie ruszał ustami) z listonoszem. Nie wiem co robić bo jestem słaba z takich informatycznych spraw, ale podobno użytkownicy forum nie. Bardzo proszę o pomoc pozdrawiam.
Eluwina
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Re: Problem z grą

Post autor: Dawid6 »

Co oznacza
Kari Mata Hari <3 pisze:próbowałam odinstalować ale nie udało się
?

Na innym komputerze gra działa?
Co z resztą serii?
Może jeszcze raz odinstalować i zainstalować?
Tryby zgodności?
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
Kari Mata Hari <3
Roz-kreca się

Re: Problem z grą

Post autor: Kari Mata Hari <3 »

No po prostu wyświetla się komunikat że plik otwarty w innym programie itp. Wydaje mi się że przez to że zrobiłam drugi świat, bo w czarodziejach na drugim świecie miałam zbudowane teleportki, a w wehikule czasu nie mogłam wejść do ścieków w przyszłości. Próbowałam ze zgodnością z windows 95, xp, 7, 8. Na początku działało, u brata na windows 7 narazie działa ale mu się nie ścina po zminimalizowaniu okna.
Eluwina
ODPOWIEDZ