Moje rysunki

Obrazek
Tu wstawiamy prace wykonane przez nas, związane z kreatywnością. Częsta aktywność mile widziana.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Nika
Projektantka Mostów
Naklejki: 3

Re: Moje rysunki

Post autor: Nika »

Cieszę się, że wam się podoba :) No i że w ogóle piszecie komentarze :D

Trochę powalczyłam ze wszystkim i udało mi się (nareszcie!) wygrać z drobiem chaosu, który jak się okazuje nawiedza nie tylko Magix, a również zwykłe, polskie uczelnie ze wszystkimi przeciwnościami losu. I oto kolejny rysunek, trochę się pobawiłam efektami itd., bo okazało się, że mój telefon ma super opcje w tym zakresie i wydaje mi się, że, no, może to nie jest dzieło, ale jest znośne :DD

Historię do tego obrazka możecie wymyślić sami, a tutaj moja propozycja (spójrzcie po tym, jak już zobaczycie obrazek):

Tutaj jest link do obrazka, a oryginalny (trochę duży) rysunek wrzucam w spoiler na dole.
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
Być może wszystkich członków rady narysuję, przynajmniej taki mam zamiar, jakby ktoś chciał któregoś konkretnie wcześniej zobaczyć, to może napisać :)
Spoiler:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie.
Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!

Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
Awatar użytkownika
Nika
Projektantka Mostów

Api: no ba!
Hmm, no koncept opowiadania byłby inny, ta historyjka tylko do obrazka powstała :)
A tam, ja tylko rysować lubię, a wy to dopiero umiecie robić cuda :DD
To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie.

Awatar użytkownika
Nika
Projektantka Mostów

Post pod postem, bo kto mędrcowi zabroni, hahaha *diaboliczny śmiech*
Spoiler:
Przepraszam. No cóż, ten brak odpowiedzi niezbyt mnie dziwi. To znaczy, postępy robię raczej bardzo powoli :|
W ogóle, to chcę jeszcze raz podziękować wszystkim za jakiekolwiek oceny w tym temacie, jestem wam bardzo wdzięczna, bo sprawiały mi one naprawdę dużo radości i motywowały do dalszej pracy... No, a przynajmniej do dalszego rysowania.
No ale będę dalej wstawiać, bo może chociaż ktoś to obejrzy, a jako, że mam ochotę rysować Reksia, no to go będę rysować ("no nie wierzę!"). Rysowanie to frajda.

Teraz tak dla odmiany i w przerwie w rysowaniu czarodziejów...
Pamiętacie moje stare rysunki?

Od 2011 przekroczyłam limit miejsca na załączniki, nie wiedziałam, że to jest w ogóle możliwe :lol: więc zmuszona jestem wstawić na bank fotek.
Obrazek

I tak, są błędy :) Trudno!
Spoiler:

Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Post autor: Dawid6 »

Ooooch, jaki piękny Kornelek <333 To znaczy emm... no homo
Weź Ty w ogóle przestań narzekać, bo:
1. prace są na wysokim poziomie (jako Człowiek, Który Uwielbia Się CzepiaćTM oczywiście jestm w stanie dostrzec parę niedociągnięć, tyle że to kwestia interpretacji i w ogólnym zarysie się rozmywa)
2. przynajmniej troje z nas to czyta, sądząc po odpowiedziach, a warto pamiętać o ludziach, którzy na odpowiedź nie mają czasu/siły/chęci, co przy aktywności... ilu nas jest teraz? w porywach do 10? noo, myślę, że to i tak dużo
Tak trzymaj i nie poddawaj się!

P.S. prace są podpisane... można je zatem bezpiecznie kraść? Możliwości są różne, w tej chwili przyszło mi do głowy po prostu "wooo, ale to by epicko wyglądało na tapecie".
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
Nika
Projektantka Mostów

Dzięki wam wszystkim.

Doktor, tutaj dużo talentów jest.

Nie chodzi o brak aktywności, no, tylko o brak zainteresowania, czy temat tych moich reksiowych rysunków się zwyczajnie nie przejadł.
Em... Bezpiecznie kraść? Jak do użytku prywatnego to możecie korzystać gdzie chcecie, byleby nie sprzedawać, nie rozpowszechniać, itd.

Awatar użytkownika
Nika
Projektantka Mostów

Długo z tym czekałam, bo nie było czasu.
Właściwie, co ja mówię, dalej nie mam czasu.
Wygląda jak wygląda, ale tego się już chyba nie da naprawić.

Obrazek

Awatar użytkownika
Nika
Projektantka Mostów

Dziękuję wam ślicznie :)
Mi tam się zawsze wydawało, że moje postacie są sztywne jakby połknęły kije, a ekspresji wyrażają tyle co najwyżej, ile manekiny na wystawach sklepowych :P Ale miło mi to słyszeć. Od czasów "Roku", który zresztą też był... No, taki sobie, nie rysuję nic poważniejszego, z nudów co sobie czasem na lekcjach pomaziałam. Nawet nie wiem, czy bym się nadawała do tego typu rzeczy.

W oczekiwaniu na CoS2...
Ja dalej czekam 8)

Jest moim zdaniem jedna postać, która bezkompromisowo wygrała epizod 1.
Zgadujcie.
Chociaż spróbujcie.

Obrazek

Tu na razie jest śmietnisko,
Ale będzie STANOWISKO,
A gdzie sera jest stoisko
BĘDZIE-STAŁ MÓJ-SKLEP.

Awatar użytkownika
Nika
Projektantka Mostów

Wypróbowywanie nowych kredek :D
Jestem całkiem zadowolona z efektu.

Obrazek

ODPOWIEDZ