RiKN nie jest kanoniczny

Obrazek
Czy strażnik z Egiptu miał sklerozę? Czy doktor Jones przybył do Egiptu w poszukiwaniu magicznego kielicha? Jak przebrnąć przez egipskie ciemności?
Czemu zaawansowani technologicznie Starożytni Kretoni bali się starcia z prymitywnymi Jaskiniowcami? Tu rozmawiamy o piątej części przygód Reksia.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 5
Kontakt:

RiKN nie jest kanoniczny

Post autor: Pan Kreton Dykta 10 »

Zapraszam do dyskusji

Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
Awatar użytkownika
Nika
Projektantka Mostów
Naklejki: 3

Re: RiKN nie jest kanoniczny

Post autor: Nika »

3. Gdy zakładasz nowy temat wnieś do niego jakieś życie, tzn. nie pisz np. "Tu rozmawiamy o..." i koniec. Rozwiń temat, aby był ciekawy.
To nie kanały.

To jest teoria, nie podparta nawet próbą opisu. Wysil się trochę, to podyskutujemy.

Jak na razie, to wszystko wskazuje na to, że kanoniczny jednak jest.
To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie.
Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!

Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
Awatar użytkownika
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 5
Kontakt:

Post autor: Pan Kreton Dykta 10 »

Nie jest kanoniczny.
Tak naprawdę to ze wszystkich gier z Reksiem jedynie "ABC z Reksiem" jest.
Mam na to bardzo wiarygodną teorię mojego autorstwa.
Otóż w RiKN Reksio żuje gumę! Może to była guma z jego "sklepu", który pojawił się właśnie w "ABC z Reksiem" tak naprawdę ten sklep to tylko przykrywką i Reksio handluje tam różnymi narkotykami i dopalaczami jak na przykład "guma malinowa". Guma malinowa to na pewno halucynogen. Reksio zażywał swój własny towar razem ze swoimi przyjaciółmi, przez co miał różne wizje które mogliśmy zobaczyć w tych niekanononicznych grach z serii PR. Właśnie scena z outro RiKN zdradziła prawdę. Reksio nie mówi i jego przyjaciele to sobie wkręcili (razem ze wszystkimi przygodami) właśnie przez narkotyk.

Jak widać moja niepodważalna teoria obala całe PR.

[quote=Nika]To nie kanały.[/quote]

Całe to forum to wielki ściek i kanał !!! W tym temacie mieliśmy dyskutować o kanoniczności RiKN a ty nie wniosłaś tu nic na ten temat.

Ale odrobinę grzeczniej jednak można... ~ Czarny

Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

teoria ciekawa myślę ze masz dużo racji :P
ale czy to oznacza, że gry są bez sensowne :?: :?: :?: :?: :?
Myślę, że jednak, RiKN może być, kanoniczny, bo tak to w sumie nie było by sensu żadnego w istnieniu tego forum :idea:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Reksio i Kapitan Nemo”