Przygody Odyseusza

Obrazek
Tu prezentowane są inne gry stworzone przez Aidem Media. Bolek i Lolek, Król Maciuś Pierwszy, gry mobilne - wszystko w tym dziale! Zapraszamy!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kret2
Bywalec Nory

Przygody Odyseusza

Post autor: kret2 »

Dzień dobry! Mam problem z grą Przygody Odyseusza. Otóż płyta porysowała się mi od użytku i program nie chce działać. Co mogę zrobić w tym wypadku. Da się pobrać jakąś łatkę uzupełniającą pliki w grze? Nie mam pojęcia co w tym wypadku zrobić. Proszę o pomoc.
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Re: Przygody Odyseusza

Post autor: Dawid6 »

Hmm, nie wiem, jak by Ci tutaj pomóc...
Myślę, że możesz się skontaktować z pomocą techniczną AM, bo teoretycznie do tych gier nie potrzebowali licencji.
Możesz też próbować odczytać płytę w innym napędzie/ użyć jakiegoś programu do dokładnego odczytu płyt/ oddać do serwisu zajmującego się takimi rzeczami.
Łatki żadnej takiej nie widziałem, samą grę też chyba po internecie ciężko znaleźć.
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
Nika
Projektantka Mostów
Naklejki: 3

Post autor: Nika »

Ostatnio chyba nawet grałam w tę grę, szczerze wątpię w istnienie łatki. Może potrzebne pliki są np. w demo?
Ewentualnie chyba idzie znaleźć w internecie i kupić nową za niewielkie pieniądze.
To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie.
Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!

Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
Awatar użytkownika
kret2
Bywalec Nory

Post autor: kret2 »

Dobry wieczór! Kontaktowałem się z Aidem Media w sprawie programu Przygody Odyseusza i nie znaleźli rozwiązania problemu. Próbowałem również znaleźć jakieś płyty w internecie - na allegro nie ma, a w pozostałych sklepach są niedostępne. Czy są jeszcze jakieś możliwości aby uruchomić poprawnie ten program? Proszę o odpowiedź.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne”