Reiner Knizia's City of Secrets Skyline- co o tym sądzicie?

Obrazek
Gra która wyjdzie.. kiedyś... Ale nie wiadomo kiedy.
Całkiem możliwe że zdarzy się to na końcu świata.
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Re: Reiner Knizia's City of Secrets Skyline- co o tym sądzic

Post autor: Kretes102 »

@odkop
Dzisiaj właśnie zainstalowałem tą grę i jestem nią zachwycony. Jest to bardzo ciekawa gra logiczna.
Mam wersję darmową, bo w Sklepie Play pełna wersja kosztuje bodajże 3,87 zł. Tak myślę czy ją kupić, ale chyba kupić, bo gra jak najbardziej fajna oraz interesująca. Widać, że naprawdę zostało to ładnie zrobione. Wszystko, bez wyjątku.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
kret2
Bywalec Nory

Post autor: kret2 »

Cześć, Gdzie można kupić pełną wersję Skyline na Androida bo w sklepie Play Aidem Media już usnęła pełną wersję.
Awatar użytkownika
kret2
Bywalec Nory

Post autor: kret2 »

Mógłby ktoś powiedzieć gdzie kupić tę pełną wersję City of Secrets Skyline na telefon, bo nie mam pojęcia gdzie jej szukać?
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Post autor: Dawid6 »

Legalnie nigdzie. Możesz napisać do mnie na PW, to Ci podeślę .apk pełnej wersji.
(Jak ja nie lubię rozmów o abandonwarze ;-;)
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
ODPOWIEDZ