Co dostaliście na gwiazdkę 2017?

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
batmanex2013
Roz-kreca się

Co dostaliście na gwiazdkę 2017?

Post autor: batmanex2013 »

Tu napiszcie co dostaliście na tą gwiazdkę, bo ja dostałem grę, film, książki, figurki np samochodziki, klocki lego, mnóstwo słodyczy, ubrania, gry planszowe, zestaw małego chemika itp.
Awatar użytkownika
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Naklejki: 17

Re: Co dostaliście na gwiazdkę 2017?

Post autor: Czarnoksieznik »

Dwie paczki M&M's, kubek, słuchawki do komputera i pięć tomów "Olimpijskich Herosów" R. Riordana (pierwszy już prawie przeczytany).
Można wiedzieć, jakie książki, film, grę dostałeś?
Obrazek
Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!
Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Spoiler:
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Żeby tak Was rozśmieszyć. Dostałem... przeziębienie. Autentycznie. A poza tym to dużo słodkiego (m.in. czekolady, Kinder Niespodziankę) no i pieniądze.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

Pieniądze i książki. Jedna historyczna, napisana przez absolwenta liceum, do którego sobie teraz chodzę. A druga polityczna z pięknym angielskim tytułem Crippled America: How to Make America Great Again (po polsku Prezydent Biznesmen) napisana przez Donalda Trumpa, polecam.
Awatar użytkownika
batmanex2013
Roz-kreca się

Post autor: batmanex2013 »

Czarnoksieznik pisze:Dwie paczki M&M's, kubek, słuchawki do komputera i pięć tomów "Olimpijskich Herosów" R. Riordana (pierwszy już prawie przeczytany).
Można wiedzieć, jakie książki, film, grę dostałeś?
Książki fantasy dla dzieci, takie jak np. Harry Potter i Opiekunowie Tajemnic, filmy to też dla dzieci i jeden normalny, ten normalny to Miś Paddington i dwa dla dzieci: Lego Batman i Zwierzogród. Natomiast gry to jedną, mianowicie Lego Batman :).
ODPOWIEDZ