Mikołajki

Obrazek
Czy czaru Sen można użyć przed operacją zamiast narkozy? Czy Drób Chaosu odlatuje na zimę? I czy Bobromir zostanie zabity przez orki? Tu rozmawiamy o trzeciej części przygód Reksia."
Zablokowany
Toporczyk
Się Odezwał

Mikołajki

Post autor: Toporczyk »

Witam wszystkich drogich forumowiczów.
Za tydzień mikołajki, zaraz po niech święta Bożego Narodzenia. W ramach prezentu dla mojej młodszej siostry (a poniekąd i dla siebie) szukam gier REKSIO I CZARODZIEJE oraz REKSIO I KAPITAN NEMO. Ktokolwiek wie gdzie można kupić te gry, pobrać (niekoniecznie za darmo) pełną wersję to proszę o odpowiedź. A Może ktoś z was ma jakąś niepotrzebną, ale działającą płytę.
Bardzo proszę o pomoc. Od kiedy Aidem Media straciło licencję na postać Reksia, bardzo ciężko kupić te gry, no może z wyjątkiem dwóch pierwszych.
Awatar użytkownika
kubix104
Stawia Opór

Re: Mikołajki

Post autor: kubix104 »

Witam, Jeśli chcesz mogę ci dać linka z wersją do pobrania za koszt około 5 zł
Toporczyk
Się Odezwał

Post autor: Toporczyk »

Będę Ci bardzo wdzięczny ;)
Awatar użytkownika
kubix104
Stawia Opór

Post autor: kubix104 »

Proszę bardzo oto linki do gier. po wejściu na stronę proszę wybrać prędkość pobierania i wysłać SMS z odpowiednią opłatą. Ja polecam wolne pobieranie ponieważ jest darmowe. Pobrany obraz należy wypalić na płytę lub uruchomić w napędzie wirtualnym typu "Deamon tools"

Reksio i Czarodzieje:
LINK: [USUNIĘTY]

KOD DOSTĘPU:
[USUNIĘTY]

Reksio i Kapitan Nemo:
LINK: [USUNIĘTY]

KOD DOSTĘPU:
W tej części nie jest potrzebny kod dostępu

PROSZĘ BARDZO :DD :DD :DD
W razie problemów proszę pisać :DD

Linki zawierają potencjalnie niebezpieczne pliki, które nie dość że wymagają opłaty poprzez wysłanie SMSa, to dodatkowo nie gwarantują, że dany obraz się pobierze prawidłowo i, że będzie bezpieczny. Tym razem poleci pisemna reprymenda, następnym razem nie będę już taki pobłażliwy.
Podejrzane linki zostały usunięte, aby zapobiec zainfekowaniu czyjegoś z komputerów.
Kod dostępu został usunięty. Nie mogę pozwolić na piractwo.
Zamykam temat. /Kretes102
Zablokowany

Wróć do „Reksio i Czarodzieje”