Jak mieliście cztery latka

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
batmanex2013
Roz-kreca się

Jak mieliście cztery latka

Post autor: batmanex2013 »

Napiszcie tu jak to z wami było jak byliście w moim wieku (4 l.). Przede wszystkim, w którym roku mieliście cztery latka i co pamiętacie z tego okresu, czym lubiliście się zajmować itp.
Awatar użytkownika
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 5
Kontakt:

Re: Jak mieliście cztery latka

Post autor: Pan Kreton Dykta 10 »

Ja pamiętam, że bardzo lubiłem wchodzić do rury, gdy wymieniali je na podwórku. To była naprawdę świetna zabawa! Było w nich bardzo dużo ładnych robaków, i pająków, z którymi się bawiłem (innych przyjaciół nie miałem). Ale przestałem kiedy dwójka cieciów chcieło zakopać moją rurę w wielkim dole, a ja byłem w środku (na nieszczęście szybko uciekłem. Dlatego jestem taki

Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
Awatar użytkownika
batmanex2013
Roz-kreca się

Post autor: batmanex2013 »

A, w którym roku miałeś 4 latka?
Awatar użytkownika
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 5
Kontakt:

Post autor: Pan Kreton Dykta 10 »

A to trzeba w Biblii sprawdzić. Jakoś 2007/2008 nwm nie umiem liczyć. czyli wtedy, kiedy nie byłeś nawet w planach

Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
Awatar użytkownika
Traktor
Cesarz Śmietnika

Post autor: Traktor »

Bawiłem się z ojcem we wróbla i gniazdko
E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
ODPOWIEDZ