Zapisy

Obrazek
Kto stoi za kradzieżą wyspy Gasheine? O co właściwie poszła wojna między Cesarzem a Aldemainem? Jak rozpoznać, na których krzesłach można bezpiecznie siadać, a które odgryzą ci siedzenie? Jak ukraść budyń niewyobrażalnie potężnemu tytanowi? Czy odświeżacze powietrza mogą być skuteczną bronią przeciwko Mrocznym Panom z Gazowni? Czy Mistrz Gry naprawdę powierzył programowi losującemu nawet wybór zasad liczenia statystyk? Jak nie skompromitować się na turnieju? I do czego może się przydać zaklęcie, które zadaje tylko jeden jedyny punkt obrażeń, skoro wszyscy gracze mogą mieć dziesiątki?
Odpowiedzi na te pytania mogą się tu pojawić... jeśli wiesz, gdzie pytać.
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Re: Zapisy

Post autor: nieznany »

UWAGA: z racji okazjonalnych modyfikacji do niektórych tematów sugeruję, by gracze sprawdzili, czy wprowadzone zmiany nie wpłyną negatywnie na wykreowaną postać. Jeśli ktoś pragnie zmodyfikować postać, proszę to zrobić w nowym poście w celu zachowania porządku.
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Re: Zapisy

Post autor: nieznany »

Proszę nie zwlekać z tworzeniem tematów postaci do ostatniej chwili. Aby przygotować wszystkie algorytmy potrzebne do samej rozgrywki (np. wciąż mam jeszcze do skończenia algorytm losowania zawartości lochów), nie rozpocznę gry jeszcze przez ten ostatni tydzień, ale proszę mi nie dokładać sprawdzania postaci w przeddzień rozpoczęcia gry. A skoro o rozpoczęciu gry mowa, proszę być gotowym dnia 5.11.2017. Wtedy pojawi się temat głównej rozgrywki.
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
ODPOWIEDZ