Witajcie zią - rozmowy i inne

Obrazek
Awatar użytkownika
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 5
Kontakt:

Re: Witajcie zią - rozmowy i inne

Post autor: Pan Kreton Dykta 10 »

To może poczekamy tydzień?

Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

Możemy poczekać.
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor

halo, żyje tu ktoś?
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Kryształową Kurę, która została znaleziona na teherskim brzegu, oddajemy do wspólnego budżetu Islamist Pact!
+ Kura zapewniła Wam 34 PP, +70 000$.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Autor, jakie są nasze warunki pokoju?

Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor

Proste: pełna aneksja wszystkich państw wrogich.
Do podziału ziem przejdziemy kiedy zgodzą się na nasze warunki.
Jeśli nie przyjmą, od razu wznawiamy wojnę. Nie może być tak, żeby zwycięzcom odmawiano słusznej nagrody.
W oficjalnej propagandzie mówimy naturalnie o rozgromieniu przeciwnika.
Obrazek
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Grestylia, Narnucja oraz Teheria wyśmiały ten warunek.
- Niech lepiej Rzesza uważa, bo może niedługo stać się z niej jedna wielka dziura. - oznajmił Prezydent Stanów Zjednoczonych Grestylii Gerford Gulmp.
- Wzywam Rzeszę Teherską oraz Republikę Khaklazji o rozwagę i zaprzestanie atakowania Teherii pod groźbą odcięcia od wszystkich dostaw. Jeśli i te zabiegi będa niewystarczające, państwa te mogą otrzymać karę większą niż dotychczas. - apeluje z kolei Król Narnucji Teryk V.
- Chciałem zjednoczenia państwa, nie wojny. Chciałem żyć w wielkiej Teherii, która będzie równa wobec wszystkich. Jestem zawiedziony, lepiej aby nowo powstała Rzesza Teherska opamiętała się, gdyż to wszystko może skończyć się złym w skutkach rozwiązaniem. - dodał Prezydent Teherii Płd.
Co robić?
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Kontakt:

Khaklazja również chce kapitulacji wszystkich przeciwników Islamu, zdjęcia wszystkich sankcji, oraz nowych terenów. Wchodzi w to również zjednoczenie Teherii. Jeśli te żądania nie zostaną spełnione, to obywatele wrogów ucierpią na tym.

ODPOWIEDZ