Nowe gry z reksiem

Obrazek
Po co komu 3D? Czyżby Aidem Media popierało ustroje totalitarne? I czy Pocopane zostało przez kogoś bestialsko pokopane? Tu mówimy ogólnie o nowej serii Przygód Reksia.
ODPOWIEDZ
Carlong89
Stawia Opór

Nowe gry z reksiem

Post autor: Carlong89 »

Hejka
Czy wiadomo jest więcej o kolejnych grach z reksiem?
Awatar użytkownika
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 5
Kontakt:

Re: Nowe gry z reksiem

Post autor: Pan Kreton Dykta 10 »

Aidem Media straciło licencje na używanie postaci Reksia w styczniu 2016. Raczej już się nie pojawi nowa gra z nim, chyba że znowu kupią, ale w to wątpię. Oficjalnie prace nad CoS2 zostały wstrzymane, i czeka na "lepsze czasy". Więc w najbliższym czasie żadna się nie pojawi ;).

Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
Carlong89
Stawia Opór

Dziękuję za odpowiedź
No to nie stety trzeba czekać
A istnieje jeszcze pomoc techniczna w sprawie gier z reksiem
Awatar użytkownika
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 5
Kontakt:

Post autor: Pan Kreton Dykta 10 »

Jest na naszym Centrum Pomocy dotyczące problemów w przejściu gry. A jaki masz problem techniczny?

Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
Carlong89
Stawia Opór

Chodzi mi o pomoc techniczną aidem media?
Czy nadal istnieje?
Awatar użytkownika
AdamMag
Mag bezczelny
Naklejki: 7

Post autor: AdamMag »

Ciężko powiedzieć... spróbuj skontaktować się z nimi przez formularz na dole strony: http://aidemmedia.pl/
Niby już nie sprzedają gier z Reksiem ( :x ), ale może będą w stanie jakoś Ci pomóc.
Pomimo tego, że teraz głównie produkują gry na urządzenia dotykowe, to sprzedają również stare gry na PC i powinni mieć ogarnięte do nich jakieś wsparcie.
Obrazek
ODPOWIEDZ