Użytkownicy Forum jako lokacje z MU, rasy/organizacje oraz postaci (nie mogłem się zdecydować na jedno) z uniwersum BIONICLE:
AaronFox - Visorak, Ko-Matoranie, Krahka
AdamMag - Wyspa Keetongu, Zakon Mata Nui, Artakha
Artur - Wyspa na której mieszkała istota z protodermis, Turaga, Jovan
Autor8 - Mangaia, Toa Mangai (nomen-omen), Dume
Burak Chrumburak - Południowy Kontynent, Piraka (za lubienie piraka rapu), Brutaka
Dawid6 - Archiwum, Bohroki (chęć oczyszczenia wszystkiego z wszystkiego to prawie jak chęć archiwizacji, prawda? Przeciwieństwa się przyciągają itd... Może jednak powinni być np. Onu-Matoranie, ale trochę monotematycznie by wyszło wtedy), Nuparu
Osoba, która byłaby tutaj na pewno dostałaby Velikę jako postać, reszty nie jestem pewien, wyspę to pewnie Karzahni (absolutnie nie ubliżając)
Don Basilo - Wyspa Tyranta (nwm, dałbym Stelt, ale głupio tak wyspę i od razu naród), Steltianie klasy wyższej,
Hafu TSO
Hurricane - Północny Kontynent, Toa Metru, Kongu
Kaczor Dziennikarski - Nynrah, Ruch Oporu Voya Nui, Kopeke (dałbym Lesovikka, ale to by było takie wykorzystywanie tego, że jestem autorem tej listy, żeby sobie przypisać najfajniejszą postać)
Kretes102 - Półwysep Tren Krom, Gwardia Ta-Koro, Axxon
kretonpodziemny - Le-Metru, Toa Hagah, Takanuva
myśliwy112 - Destral, Duchy Nynrah, Tridax
Newt Salamander - Metru Nui/Koloseum (bo chyba nie powinienem dawać całego Metru Nui, skoro gdzie indziej dałem poszczególne dzielnice), Vortixx, Teridax
Nika - Artakha, Ga-Matoranie, Varian
Śmierciojad - Odina, Bractwo Makuta, Mutran
Tori - Po-Metru, Kompania Kronikarza, Nokama
Winicjusz - Mata Nui, Toa Inika, Jaller
Ż.Art - Zakaz, Federacja Strachu, Lewa
W ogóle to stwierdzam, że na przedostatniej liście bardzo słusznie przypisałem sobie Lancelota, czuję wiele podobieństw z nim teraz