Chcesz poczuć się jak Serbia w 1914 roku? Marzysz o nowym państwie, które jest niezniszczalne czy może chciałbyś przywrócić Związek Radziecki? Jak potężna będzie twoja armia?
I dlaczego ten dział w ogóle powstał? Tutaj znajdziesz odpowiedź.
Na sam początek stan konta waszego państwa wynosi 200.000.
Początkowy stan zasobów:
Zboże: 9,000
Ryby: 9,000
Żelazo: 9,000
Drewno: 10,000
Węgiel: 9,000
Ropa: 6,000
Gaz: 7,500
Dzienne zapotrzebowanie i produkcja dla poszczególnych państw: 1.Tygresja.
Każdego dnia przybywa wam 1,095 złota. Najlepiej jakbyście codziennie lub w miarę co tydzień aktualizowali swoje przychody pieniężne i rozchody, czyli ile wydaliście i na co (np. na zasoby, bronie). Jeśli Wam czegoś zabraknie, możecie nabyć to w Giełdzie, uprzednio pisząc tam posta.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Jeśli wam pasuje, możecie aktualizować zasoby i pieniądze co tydzień. Ważne by je aktualizować.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście