Centrala szpiegowska.

Awatar użytkownika
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Naklejki: 17

Centrala szpiegowska.

Post autor: Czarnoksieznik »

Za 95 000 wynajmuję sabotażystów militarnego i ekonomicznego i wysyłam ich od razu do Lechistanu.
Obrazek
Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!
Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Spoiler:
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Kontakt:

Re: Centrala szpiegowska.

Post autor: Kretes102 »

Przewidywany dzień i godzina sabotażu: 6 czerwca, 14:03.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Kontakt:

Re: Centrala szpiegowska.

Post autor: Kretes102 »

Sabotaż ekonomiczny zakończony powodzeniem. Tzw. sabotażysta zbuntował socjalistów i zaczął z nimi niszczyć fabryki lnu i konopi - tam produkowane jest także zboże. Utracił 3 punkty prestiżu.
Sabotaż militarny zakończony powodzeniem. Sabotażysta ukradł plany potrzebne Lechistanowi do ewentualnej ekspansji na inne kraje. Utracił przez to 10 punktów prestiżu.

Dodatkowe 5 punktów prestiżu! Gratulacje! Zapisz to sobie w temacie.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
ODPOWIEDZ