Co to ma być?

Sąsiadujący obok Domu spokojnej starości dla konkursów, Dom spokojnej starości dla ważnych, prawie że historycznych tematów na forum.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Re: Co to ma być?

Post autor: Dawid6 »

Już obalone na czacie: albo ktoś zeskrinował rozmowę moją i Czarnego z innego konta (czy to możliwe?), albo to fejk.

Polecam to nagranie:
http://cytaty-z-forum.hol.es/pro/nope673.html
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Ja uważam, że jest to niesamowicie przygotowana prowokacja. Ten zrzut, moim zdaniem, jest sfabrykowany, gdyż zawiera on pełno błędów.
Spójrzcie na to:
To ten skrin:
Obrazek

Skrin z moich wiadomości:
Obrazek
Widzicie różnice? Nie? To już wam mówię, o co mi chodzi:
- Otrzymane i Wysłane są w odwrotnej kolejności (albo zostało to przewinięte),
- Przy "Otrzymanych" nie ma opcji "Odpowiedz"

Trochę to dziwne, nie? Dlatego moim zdaniem ktoś bawił się w gimpie lub photoshopie i to przerobił.
Chociaż nadal mnie to niepokoi. Komu zależy na tym, abyśmy się poróżnili?
Mimo wszystko czekam na ustosunkowanie się Czarnego do zaistniałej sytuacji, jeśli tylko się pojawi.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Kontakt:

Post autor: Dawid6 »

Nawet Photoshop nie jest potrzebny. Wystarczy posiadać jakąkolwiek konwersację w podobnym stylu, a następnie zamienić tekst, edytując kod źródłowy w przeglądarce. Gorzej z treścią - wygląda dosyć prawdziwie. Ale Czarny się jeszcze nie pojawił, nie należy rzucać podejrzeniami. Jest możliwe, że ktoś po prostu próbuje zasiać w nas wzajemne podejrzenia i zniszczyć od środka. Nic nie jest takie, na jakie wygląda. Obudźcie się.

Plus Kretes: kolejność jest dobrze, gorzej z "Odpowiedź".
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
AdamMag
Mag bezczelny

Post autor: AdamMag »

Dawid6 pisze:Jest możliwe, że ktoś po prostu próbuje zasiać w nas wzajemne podejrzenia i zniszczyć od środka. Nic nie jest takie, na jakie wygląda. Obudźcie się.
Uważam, że ktoś musi czerpać niesamowitą radość z obserwowania tego co się teraz dzieje na forum. Na podstawie niesprawdzonych obrazków dyskredytujemy jednego z moderatorów, panikujemy i przewidujemy zamach stanu! To przecież komiczne!
W sumie nie ważne kto to robi i jaki ma cel. Jeżeli przestaniemy okazywać zainteresowanie, problem prawdopodobnie sam się rozwiąże.

Moim zdaniem to nieprawdopodobne, aby Czarny mógł spiskować przeciwko Dizlowi. To nie w jego stylu.
Im szybciej się tu pojawi, tym szybciej zbliżymy się do rozwiązania tej sprawy.

Mam do Was zaufanie i wierzę, że ten troll jest na nas skierowany z zewnątrz.
Zachowajmy spokój i czekajmy na dalszy rozwój wydarzeń.
Obrazek
Awatar użytkownika
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Naklejki: 17

Post autor: Czarnoksieznik »

Cieszę się, że wszyscy wierzą w moją niewinność. Potwierdzam, że to fotomontaż. Albo lunatykowałem, ale raczej fotomontaż.
Prawdopodobnie sprawka Mateckiego. Ale to mało ważne. Tym sposobem wiele nie zdziała. Miejmy nadzieję.
Obrazek
Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!
Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Spoiler:
Zablokowany