Donald Trump

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Katarakta
Się Odezwał

Donald Trump

Post autor: Katarakta »

Co sądzicie o najpopularniejszym obecnie kandydacie do urzędu amerykańskiego prezydenta?
Awatar użytkownika
Dolan
Roz-kreca się

Re: Donald Trump

Post autor: Dolan »

Tak jak mówisz Api jest to podobizna Korwina , ja go osobiście nie lubię bo ma on poglądy rasistowskie.
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Post autor: Dawid6 »

Szczerze mówiąc, jestem ciekawy, co z tego wyniknie. Może to dobry kandydat. A może zły. Jak każdy polityk, ukaże prawdziwe oblicze tylko jeśli wygra. Jest kontrowersyjny, mówi, co myśli. Ale takie wnioskowanie przed jest bez sensu. Może dlatego wybory demokratyczne na tym polegają.
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Przybysz
Lider Podziemia
Naklejki: 3

Post autor: Przybysz »

Myślę, że zdrowy na umyśle człowiek byłby w stanie zagłosować na Donalda Trumpa tylko dlatego, żeby powstrzymać dojście do władzy Hillary Clinton. Poglądy ma głupkowate ale przynajmniej jest szansa, że nie rzuci USA w kolejny potężny kryzys gospodarczy.
"Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
ODPOWIEDZ