Zagadka Czasu

Obrazek

Czy sofanie w czasie szkodzi na linię? Jak nauczyć się języka jaskiniowców? Czy fanatyzm Ryżokitowców był spowodowany za ciasnymi nakryciami głów? Tu piszemy tylko o czwartej części przygód Reksia.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ala Dyn
Roz-kreca się

Zagadka Czasu

Post autor: Ala Dyn »

Zauważyłem ostatnio dziwną rzecz w RIWC, albowiem Reksio i kretes zbudowali wehikuł tylko po to by się spotkać z Nostradamusem, ale wnuki Kretesa wyruszyły w przeszłość na podstawie opowieści babcia Kretesa.
problem polega na tym że : nie możliwe żeby nostradamus wybudował wehikuł na podstawie projektu reksia. Przecież reksio musiałby wtedy jeszcze wcześniej się cofnąć w czasie z innego powodu.
Nostradamus albo sam zbudował wehikuł i się sofnął albo reksio początkowo sam wpadł na to aby się sofnąć a dopiero potem kretes o tym opowiedział

. Avatar wykonany przez Kretesa102
Awatar użytkownika
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 5
Kontakt:

Re: Zagadka Czasu

Post autor: Pan Kreton Dykta 10 »

To się nazywa paradoks.

Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
Awatar użytkownika
Kreton Polski
Bywalec Nory

Post autor: Kreton Polski »

Tak samo w RiKN reksio dostal deske zeby poplynac na wyspe sksrbow a tam byl sztorm itd itd i wiemy co dalej....
Niech ktoś kupi licencję i robi gry a nie tylko mówi że robi
Awatar użytkownika
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 5
Kontakt:

Post autor: Pan Kreton Dykta 10 »

A co ma piernik do wiatraka?!A poza tym chyba w RiSP.

Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Post autor: Dawid6 »

PKD, Kreton Polski wspomniał o innym przykładzie paradoksu. I tak, to było w RiKN. Reksio dostał deskę i popłynął w okolicę Wyspy, lecz nie rozbił się. Tworzy to całkiem niezłą fazę, jeśli się dokładnie zastanowić, chyba że to nie jest ten sam czas, co w RiSP. Wtedy wszystko układa się w logiczną całość. Mniej więcej.

@solidny offtop:
P.S. Wypowiedzi popychane bezsensowną chęcią zaatakowania drugiego użytkownika są niepoprawne (temat "Poglądy" do usunięcia xDDDDD0 i od siebie radzę Ci, byś myślał nad wypowiedziami. Jedzie to trochę hipokryzją, ale wg mnie lepiej doradzić innemu to, czego samemu się czasem nie robiło xD
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
ODPOWIEDZ