Numer 6 - Reaktywacja

Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Numer 6 - Reaktywacja

Post autor: Kretes102 »

Witam po dłuższej przerwie tym razem z nową ekipą, która z pewnością przywróci dawny blask gazetce. Api, jako nowa redaktor naczelna, oraz Ż. Art będą zajmować się kolejnym numerem gazetki. Tradycyjne tutaj przedstawiamy pomysły związane z nowym numerem. Ja deklaruję z góry, że będę pomagać przy numerze, jeśli pomoc będzie potrzebna. Nie musicie się martwić o to. ;-)
Na chwilę obecną to tyle. Dalsze propozycje pozostawiam Wam.
Do dzieła, nowa ekipo!
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Re: Numer 6 - Reaktywacja

Post autor: Kretes102 »

Tak właściwie chciałbym spytać... czy nadal aktualny jest skład redaktorów? I co z numerem szóstym? Przydałoby się zrobić go, gdyż ostatni numer miał miejsce ponad rok temu.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Numer 6”