Gdzie Kupić

Obrazek
Skąd na podwórku Reksia dynamit i koparka? Kim jest zagadkowy głos? Czy Kornelek coś ukrywa? Czy wonsz zjadłby monolit? I Czy rzucenie Nokią 3310 w monolit uwolniłoby trójkę naszych bohaterów? Tutaj rozmawiamy o drugim dodatku do Przygód Reksia
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 5
Kontakt:

Gdzie Kupić

Post autor: Pan Kreton Dykta 10 »

Hej,gdzie kupić w Radomiu RiKTTW ?

Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Re: Gdzie Kupić

Post autor: Dawid6 »

Mieszkasz w Radomiu? :lol: Ej, to spotkajmy się plz. A co do kupić - nie kupisz, bo nie :( Licencja umriel w styczeń i kur nie ma :( Teraz tylko pirat, chyba że AM kupi licencję znów i produkcja wznowiona.
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 5
Kontakt:

Post autor: Pan Kreton Dykta 10 »

Ok.Wiem że tego się już nie kupi.więc piszcie gdzie ściągnąć.

Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

Oj, bym się kłócił.
http://szkolna.edu.pl/p2904,reksio-i-kr ... miaru.html
Można kupić.
A piractwo jest nielegalne i dawanie pirackich linków (przynajmniej dopóki gra będzie gdzieś do kupienia) na jednak oficjalne, założone przez twórców, forum jest raczej nie ok i może być ukarane (przynajmniej powinno).
Pewnie i tak ci podadzą takie linki pewni użytkownicy na pw.
A inna sprawa jest taka: tak trudno znaleźć samemu takowe linki w google...?
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Kontakt:

Kasa nie idzie do AM, no ale... Skąd ten sklep ma Reksia, chyba go sam nie zrobił, co nie? Proste, kupił od AM, teraz sprzedaje xD
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

Oczywiście, Dawid ma rację. Ten sklep zakupił grę od AM, kiedy jeszcze je sprzedawali. Możliwe zresztą, że jest więcej takowych sklepów.
Zresztą, na allegro też jest kilka mniejszych sklepów/zwyczajnych ludziów, które sprzedają wciąż Reksie.
To nie tak, że sprzedano 10 Reksiów i teraz 10 osób będzie miało je do końca swego życia :P Jestem pewien, że wielu właścicieli prędzej czy później sprzeda swoje Reksie (albo odda np. bratankom). I tak będzie to krążyło.
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Kontakt:

To ja zapraszam do mojego działu w Ogólnie o Starej Serii.
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
Kreton Polski
Bywalec Nory

Post autor: Kreton Polski »

Ja polecam przeszukać allegro czasem ktoś coś wpuści też na OLX z tamtąd mam swój egzemplarz
Niech ktoś kupi licencję i robi gry a nie tylko mówi że robi
Awatar użytkownika
ElectroPea15
Roz-kreca się

Post autor: ElectroPea15 »

Mi moi rodzice kupili, kiedy to było, ło matku! Ale nigdy mi się nie spodobała, znając życie ze względu na wiek, ciągle ją mam ^^ W boxie z cytatem z naszego kochanego forum :P
Ten, który stara się nie mącić...Ogólnie TKSSNM
Zapłacicie za zachęcanie mnie do chińskich bajek. NIE UJDZIE WAM TO PŁAZEM (i Kretesem)! Szczególnie Dawidowi6...
Awatar użytkownika
ElectroPea15
Roz-kreca się

Post autor: ElectroPea15 »

A tak z ciekawości, jakiego użytkownika to cytat? : "Rodzice mi kupili z niewiadomej okazji, ale nie żałuję. Trudna i fajna. Nic dodać, nic ująć."
Ten, który stara się nie mącić...Ogólnie TKSSNM
Zapłacicie za zachęcanie mnie do chińskich bajek. NIE UJDZIE WAM TO PŁAZEM (i Kretesem)! Szczególnie Dawidowi6...
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Post autor: nieznany »

Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
ODPOWIEDZ