Kupię!

Obrazek
Czy Kogut ma za długi dziób? Kretes za wolno chodzi? A może Reksio sepleni? Tutaj prowadzimy rozmowy o całej Starej Serii gier z Reksiem.
ODPOWIEDZ
pawmac95
Się Odezwał

Kupię!

Post autor: pawmac95 »

Witam wszystkich serdecznie!

Poszukuję pierwszych/premierowych wydań następujących gier:
1) Reksio i Skarb Piratów,
2) Reksio i Ufo,
3) Reksio i Wehikuł Czasu.

Interesują mnie tylko wydania w dobrze zachowanych, dużych, kartonowych pudełkach, czyli tak zwanych "big box-ach". Od biedy mogą być też same pudełka (bez płyt), ponieważ głównie to o nie mi się rozchodzi. Jeśli ktoś takowymi dysponuje i chciałby się ich pozbyć, to bardzo proszę o kontakt :wink:

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
AdamMag
Mag bezczelny
Naklejki: 7

Re: Kupię!

Post autor: AdamMag »

Jakiś czas temu widziałem kilka gier z tego wydania w Empiku Junior przy ulicy Marszałkowskiej w Warszawie.
To prawdopodobnie największy i najlepiej wyposażony salon tej firmy w Polsce. Sam kupiłem tam rok temu pierwszą generację The Sims, której już od dawna nie można znaleźć w sklepach. Gra była w stanie nienaruszonym.
Mogę się tam przejść w czwartek/piątek i sprawdzić, czy jeszcze mają te wydanie. Nic nie obiecuję. Gdy ostatnio tam byłem to nie rzuciły mi się w oczy. Sam mam niestety tylko nowe wydania :|
Obrazek
Awatar użytkownika
AdamMag
Mag bezczelny
Naklejki: 7

Post autor: AdamMag »

Niestety nie mają już tych wydań. Przykro mi.
Obrazek
Awatar użytkownika
Pan Kreton Dykta 10
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 5
Kontakt:

Post autor: Pan Kreton Dykta 10 »

Trudno dzisiaj o takie.

Bardzo milo mi sie wspolpracowalo, ale wierze, ze PKD bedzie wykonywal moje obowiazki lepiej i z gramem mlodzienczego wigoru [...] i mianowac Pana Kretona Dykte na swojego nastepce, samemu przechodzac do Rady Medrcow ~Traktor, 31.05.2019 23:58
ODPOWIEDZ