Doctor Who

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
Awatar użytkownika
Izzy
Głodomorek
Naklejki: 1

Re: Doctor Who

Post autor: Izzy »

Ujawnili już cztery tytuły dziewiątej serii Doctora... Jak myślicie, co będzie głównym motywem przewodnim nowej serii? :)
Mahna mahna...

Whovian.

Strzeż się, Izzy Cię obserwuje.
Awatar użytkownika
Jimmi Strona
Forumowy Artysta
Naklejki: 3

Post autor: Jimmi Strona »

Są domysły odnośnie Missy
Spoiler:
Avatar został wykonany przeze mnie.
Awatar użytkownika
Izzy
Głodomorek

Nie słyszałem tej ploty, ale wolałbym chyba jednak, aby zostało tak, jak było określone: wróg, a nie przyjaciel nagle. Wiem, że w wielu mediach jest odniesienie do Ostatniej Wielkiej Wojny Czasu, ale chciałbym zobaczyć coś więcej w serialu jednak na ten temat. Ewentualnie, fajnie by było zobaczyć z powrotem River Song, bo brakuje mi jej. Chociaż irytowało mnie poświęcanie się dla Doktora, bo nic innego poza tym nie robiła, ale... Chciałbym, by wróciła.
Mahna mahna...

Whovian.

Awatar użytkownika
Izzy
Głodomorek

Nie tylko Missy ma powrócić, ale i Osgood. ;) Jeśli chodzi o Wojnę Czasu, krąży pogłoska, że i Gallifrey w końcu wróci z miniaturowego wszechświata.
Mahna mahna...

Whovian.

Awatar użytkownika
Jimmi Strona
Forumowy Artysta

Mi najbardziej się podoba fakt, że Capaldi bardziej zaostrza charakter Doctora i ze sztywnego, starszego pana staje się powoli kimś, kto byłby najfajniejszym dziadkiem na świecie! :D
Spoiler:
Awatar użytkownika
Jimmi Strona
Forumowy Artysta

Doktor, zawsze możesz posiłkować się internetem. Ja osobiście nie posiadam telewizji od 11 lat i jest mi z tym dobrze.
Co do całości sezonu, wysnułem pewien wniosek, konkretnie całość wydała mi się bardzo nierówna. Mieliśmy tutaj wspaniałe wzloty, jak i wielkie upadki. Także po po kolei odcinkami:
Spoiler:
Ostatecznie mogę stwierdzić, że gdyby niektóre odcinki nie były podzielone, a byłyby jednym, krótszym odcinkiem, przyjemność oglądania byłaby znacznie większa, acz finał wszystko wynagrodził.
ODPOWIEDZ