Wieści z Modowni... jeśli coś się pojawi, to na pewno dam Wam znać.
Na chwilę obecną to tyle. Dalsze propozycje pozostawiam Wam (i sobie również
Do dzieła!
Dzisiaj jest pt, 10 lip 2026, 01:27

Może być.Matek pisze:Jestem za grami RPG. Gazetka trochę za bardzo skupia się na ZIN, ale mimo to wydaję mi się, że powinniśmy coś o nim napisać. W ogóle rozmyślam ostatnio nad dodaniem nowej strony do gazetki ''Aktualności'' czy coś takiego. Pisalibyśmy tam co ostatnio działo się na forum np. powstały nowe emotikony, ZIN3 jednak rozpocznie się w czerwcu, zmiany w moderatorium. Równie dobrze mógłby to być bardzo krótki artykuł, którego gdzieś tam by się wcisnęło między zabawę czy żarty.
A niech będą teraz gry strategiczneWarte Polecenia, może jakieś gry? Ale ja tam za bardzo na grach się nie znam... listę musiałby zrobić ktoś z was.
a'kArtykuł poboczny... no uważam, że powinien być o nowej edycji Top Model ''FORUMOWYM TYGODNIU KREATYWNOŚCI'', a tam dokładnie wyjaśnione o co chodzi. Oczywiście wykorzystalibyśmy ten artykuł również do tematu w ''Naszej Twórczości'' jako opis konkursu. W sumie możemy zamienić to o RPG na artykuł poboczny, a FTK na główny, bo zajmie więcej miejsca.
Możemy zrobić artykuł o Gościach, gościachZ kart historii... konkursy? 2013? MMS? Powstanie GR5? A nie wiem, wy coś wymyślcie.
Nie wyrobimy sięMusimy ustalić datę publikacji 6 numeru. Według mnie 26 czerwca, ale nie wiem czy się wyrobimy...
Bardzo dobry pomysł, Mątku. Nowy dział jest nam bardzo potrzebny, gdyż patrząc na ostatnie szybkie zdarzenia, dział "Aktualności", powtórzę, jest trafioną koncepcją.Matek pisze:Jestem za grami RPG. Gazetka trochę za bardzo skupia się na ZIN, ale mimo to wydaję mi się, że powinniśmy coś o nim napisać. W ogóle rozmyślam ostatnio nad dodaniem nowej strony do gazetki ''Aktualności'' czy coś takiego. Pisalibyśmy tam co ostatnio działo się na forum np. powstały nowe emotikony, ZIN3 jednak rozpocznie się w czerwcu, zmiany w moderatorium. Równie dobrze mógłby to być bardzo krótki artykuł, którego gdzieś tam by się wcisnęło między zabawę czy żarty.
Wszystko dobrze, jednak artykuł o FTK może równie dobrze nie powstać, gdyż może to zostać odłożone w czasie. Musimy również mieć jakąś alternatywę, zabezpieczenie. Jakiś pomysł?Matek pisze:Artykuł poboczny... no uważam, że powinien być o nowej edycji Top Model ''FORUMOWYM TYGODNIU KREATYWNOŚCI'', a tam dokładnie wyjaśnione o co chodzi. Oczywiście wykorzystalibyśmy ten artykuł również do tematu w ''Naszej Twórczości'' jako opis konkursu. W sumie możemy zamienić to o RPG na artykuł poboczny, a FTK na główny, bo zajmie więcej miejsca.
No cóż... nie wiadomo czy się wyrobimy. Ja myślałem o początku lipca. Wtedy wszystko chyba będzie dopięte na ostatni guzik...Matek pisze:Musimy ustalić datę publikacji 6 numeru. Według mnie 26 czerwca, ale nie wiem czy się wyrobimy...
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited BlackBoard-Max style V.1.2.6 by FanFanlaTuFlippe
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl