Jestem szesnasto, rocznikowo siedemnastoletnim uczniem LO. Swoją przyszłość wiążę z farmacją, nie wiem jednak, na co dokładnie się zdecyduję - wszak farmaceuta równie dobrze może sprzedawać piguły, co badać wpływ substancji na organizm... ;p
Interesuję się... no, widać w profilu. Grami komputerowymi i literaturą fantasy. Moja ulubiona książka to Władca Pierścieni, ulubioną postacią jest Czarnoksiężnik z Angmaru...
Cieszę się, widząc, że wiele osób na forum mnie lubi. To sporo dla mnie znaczy...
Forum pomaga mi zwalczać nieśmiałość. Bo w prawdziwym życiu (wielkie zdumienie wszystkich userów za 3, 2, 1...) jestem NIESAMOWICIE nieśmiały. Ale dzięki rozmowom z ludźmi na forum, wspólnym wygłupom, wkurzaniu innych bezczelnym i chamskim zachowaniem, uczę się, jak z tym walczyć.
Gry także trochę wpłynęły na mnie. Niepodrabialny humor ukształtował moje własne poczucie humoru (choć nie tak bardzo, jak rozmowy na chacie). Dzięki nim polubiłem trochę P'n'C (choć i tak zawsze będę uważał, że platformówki i RPGi, a najlepiej połączenia tych dwóch gatunków, jak np. Castlevania, są najlepsze). Mam nadzieję, że dotrwam do 11, a może i 12 rocznicy. Wszystkiego najlepszego po raz kolejny.