Macie RiU ?

Obrazek
Czy ufo ma ładny kolor? Kiedy Kogut nauczył sie produkować statki kosmiczne? Jaki stosunek ma Żabba do książek? Oraz jak zbudować cuchnąco potężną broń Jajo Śmierdzi? Tu piszemy tylko o drugiej części przygód Reksia.
Awatar użytkownika
klau889
Starszy Norman

Re: Macie RiU ?

Post autor: klau889 »

Jak najbardziej ;)
Awatar użytkownika
olexo
Roz-kreca się

Post autor: olexo »

mam :mrgreen:
no nie wierzę
niech pies szansę ma!
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

RiU to moja pierwsza gra z serii PR. Lubię "Gwiezdne wojny" i inne takiego typu. Czuję do niej sentyment i lubię do niej wracać. RiU to klasyk. Szkoda tylko, że jest taka krótka.
Awatar użytkownika
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10

Post autor: Matek »

Ależ oczywiście, że mam tą dobrą grę. Pamiętam, że kupiłem ją w 2010 roku, była w gazetce o Reksiu. Akurat po tym zacząłem obserwować to forum i się do niego bardzo przywiązałem. Co do samej gry to szczerze nie wiem, jest dobra, nawet bardzo, ale jakość szczególnie nie grałem w nią dużo razy, może dlatego nie pamiętam niektórych ważnych dla gry momentów. W przyszłości na pewno planuję zagrać w nią jeszcze parę razy żeby dużo rzeczy mi się przypomniało. :)
Awatar użytkownika
AdamZet27
Norman

Post autor: AdamZet27 »

Ja mam :wink:
takijeden
Norman

Post autor: takijeden »

A gdzie ankieta??? :roll:
Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.
Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę.

Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy).
http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl ... =23&t=7922
Spoiler:
Awatar użytkownika
AdamZet27
Norman

Post autor: AdamZet27 »

@Up
Jeśli się robi ankietę to wszyscy(no prawie)zaznaczają a nie chcę im się pisać :roll:
Whovian.Forever
Stawia Opór

Post autor: Whovian.Forever »

Tak, mam :mrgreen:
DOCTOR WHO FOREVER
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Naklejki: 17
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Mam tą grę. Ona była na przedostatnim miejscu, pod względem kupna gier PR w normalnym sklepie. Kupiłem ją dosyć późno, bo w sierpniu 2012 roku. Była razem z grą Reksio i Skarb Piratów. Najlepsze, że ostatnio kupiłem w Media Markcie jakąś tam grę, a tam dodatkiem była gra RiU :roll:... No to nie mam jednej gry, tylko dwie, te same. Tak się złożyło...
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Kacper98
Forumowy Artysta
Naklejki: 6

Post autor: Kacper98 »

Mam i dużo tej grze zawdzięczam.
Była to moja pierwsza gra z serii i tak naprawdę przypadkowo się złożyło, że ją nabyłem. Kiedyś tam mój tato instalując jakąś grę zauważył, że jest tam również gratis demo RiU. Zapytał się mnie czy chcę, ja się zgodziłem, przeszedłem, kupiłem pewną wersję. Gdyby nie to demo prawdopodobnie nigdy nie poznałbym tej serii, a co za tym idzie - nigdy nie zarejestrował się tu.
Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
:(
Awatar użytkownika
Kogut.wynalazca
Bywalec Nory

Post autor: Kogut.wynalazca »

Zaposiadam w swoim ekwipunku ;)
Allons-y Alonzo
Awatar użytkownika
Nika
Projektantka Mostów
Naklejki: 3

Post autor: Nika »

A mamy, mamy.

Była to moja druga gra z serii (pierwszą byli Czarodzieje). Za pierwszym razem poznałam ją nabywając demo z jakąś inną grą podarowaną mi przez starsze kuzynostwo.
Demo było dość przyjemne, ale krótkie. No i te teksty Kretesa na końcu, jak już się leciało i leciało w nieskończoność, a Kretes zachęcał i zachęcał do kupna xD.
Potem zgubiłam (a tak naprawdę to pożyczyłam i nie otrzymałam z powrotem) Czarodziejów, a UFO się gdzieś zapodziało. Potem sobie przypomniałam o nich i cały dom przetrząsnęłam w ich poszukiwaniu. Jak znalazłam UFO omal się nie popłakałam ze szczęścia - no co, dzieckiem byłam, a te gry były (i są) naprawdę wspaniałe :D.
Była to też bodajże pierwsza gra z serii którą przeszłam. I przyznam, naprawdę dużo jej zawdzięczam.

Jak ktoś jeszcze jej nie ma (założę się, że wszyscy, co to czytają już mają, no ale) serdecznie polecam!
To właśnie jest kolor mojej magicznej aury. Pamiętaj, że po niej zawsze przychodzi czas na zaklęcie.
Nie no, to już 2019, a ja dalej czekam na CoS2!

Zzz... Reksie... Zzz... Więcej Reksiów...
ODPOWIEDZ