Wszystko fajnie, tylko dlaczego recenzja jest w tej gorszej wersji? To taki drobny błąd, który należałoby poprawić, gdyż w tej wersji recenzji jest kilka błędów.
Moim zdaniem gazetka nie wygląda zbytnio przejrzyście. Wszystko przypomina trochę pewną ścianę tekstu, ale nie stanowi to wielkiego problemu. Dodatkowo poważną luką jest brak zabawy, więc gazetka wygląda nieco ubogo. Do rocznicy zostało dwa dni, zatem możemy jeszcze pomyśleć nad zabawą. Poza tym reszta wydaje się być w porządku.
Jak już wcześniej napisałem, jest dobrze, ale może być trochę lepiej, gdyż na chwilę obecną gazetka jest uboga w szczegóły.
Tyle.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Zauważyłem, że edytowałeś gazetkę. Teraz ta gazetka wygląda naprawdę wspaniale. Mi się podoba.
Jeszcze tylko jedna kwestia: co z dodatkiem?
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście