Zakończenie

Awatar użytkownika
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Naklejki: 17

Zakończenie

Post autor: Czarnoksieznik »

Dobra. Krótki tekścik na zakończenie numeru.

Kod: Zaznacz cały

Serdecznie dziękujemy za przeczytanie kolejnego numeru gazetki. Mamy nadzieję, że nie zawiedliśmy waszych oczekiwań. Życzymy wam wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku, a także dobrych ocen półrocznych i ciekawych ferii świątecznych i zimowych. Pragniemy jeszcze raz, z pewnym opóźnieniem, pogratulować Api zwycięstwa w konkursie literackim, a także pożyczyć wam połamania klawiatur i myszek w MMS2. Dziękujemy.
Zespół redakcyjny: Czarnoksiężnik i Mątek.
Obrazek
Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!
Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
Spoiler:
Awatar użytkownika
nieznany
Mistrz Gry
Naklejki: 4

Re: Zakończenie

Post autor: nieznany »

Nie "pożyczyć", tylko po prostu "życzyć". Taka mała uwaga.
Obrazek
Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku).
Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem.
"Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api. :)
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

Dobra, pozwolę sobie napisać zakończenie, bo tamto już trochę nieaktualne.

Serdecznie dziękujemy za przeczytanie kolejnego numeru gazetki. Mamy nadzieję, że nikogo nie zawiódł ten numer i wszyscy miło go będą wspominać. Z lekkim opóźnieniem, życzymy również szczęśliwego nowego roku 2015. Gratulujemy wszystkim zwycięzcom konkurencji MMS2, a także zwyciężczyni Konkursu Literackiego. Życzymy dużo dobrych ocen w tym semestrze, słonecznych wakacji i miłej gry w CC, LoI oraz CRPG.
Oby forum mogło się doczekać 20 rocznicy istnienia. 
Pozdrawiamy! Do zobaczenia już wkrótce! - twórcy gazetki: Mątek, Autor8 i Kretes102.
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Kontakt:

Post autor: Kretes102 »

Nie wiem, jak wy, ale ja w zakończeniu podziękowałbym Czarnoksiężnikowi. Co jak co, ale on również poniekąd przyczynił się do tworzenia gazetki (stworzył artykuł o MMS2, który trochę skorygowałem), jeszcze zanim zrezygnował ze współpracy, więc jak najbardziej powinien zostać tam uwzględniony.
Co ja będę się rozpisywał, zapraszam:
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor

A teraz?

Serdecznie dziękujemy za przeczytanie kolejnego numeru gazetki. Mamy nadzieję, że nikogo nie zawiódł ten numer i wszyscy miło go będą wspominać. Z lekkim opóźnieniem, życzymy również szczęśliwego nowego roku 2015. Gratulujemy wszystkim zwycięzcom konkurencji MMS2, a także zwyciężczyni Konkursu Literackiego. Życzymy dużo dobrych ocen w tym semestrze, słonecznych wakacji i miłej gry w CC, LoI oraz CRPG.
Teraz coś ważnego. Dziękujemy Czarnoksiężnikowi, który naprawdę pomógł nam w tworzeniu gazetki. Bardzo przyczynił się do powstania tego numeru. Niestety, odszedł z pewnego powodu i zapewne już nie wróci do redakcji. Jednakże wielkie brawa!
Pozdrawiamy! Do zobaczenia już wkrótce! - twórcy gazetki: Mątek, Autor8 i Kretes102.
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Kontakt:

Już lepiej, ale nie "Dziękujemy dla Czarnoksiężnika", tylko "Główne podziękowania ślemy również do Czarnoksiężnika".
"Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu.
Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście :)
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor

Tak, tak, zauważyłem literówkę zanim napisałeś posta i poprawiłem. Jednakże twoja wersja jest lepsza.
No i finalne zakończenie:

Teraz coś ważnego. Główne podziękowania ślemy również do Czarnoksiężnika, który naprawdę pomógł nam w tworzeniu gazetki. Bardzo przyczynił się do powstania tego numeru. Niestety, odszedł z pewnego powodu i zapewne już nie wróci do redakcji. Jednakże wielkie brawa!
Awatar użytkownika
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10

Post autor: Matek »

Według mnie powinno być tak:

Teraz coś ważnego. Główne podziękowania ślemy do Czarnoksiężnika, który naprawdę pomógł nam w tworzeniu gazetki. Bardzo przyczynił się do powstania tego numeru. Niestety, odszedł z redakcji i już zapewne do niej nie wróci. 
Pozdrawiamy! Do zobaczenia już wkrótce! - twórcy gazetki (oczywiście w zmienionym składzie): Mątek, Autor8 i Kretes102.
Ostatnio zmieniony śr, 28 sty 2015, 21:06 przez Matek, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor

W sumie to nawet lepiej wygląda teraz to zdanie z odejściem. Ja jestem za tą wersją.
Awatar użytkownika
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Kontakt:

No, teraz wygląda to dużo lepiej niż poprzednio. Ja też jestem za tą wersją.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Numer 4”