Jakie nowe gry kupiłeś

Obrazek
Kto to Rycerz Jedi i dlaczego właśnie on nim jest? Czy Kiepski znajdzie w końcu pracę? Czy klocki Lego to tylko zabawa dla małych dzieci? Jaki jest ulubiony rodzaj sportu Angry Birds? A może kiedyś nadejdzie dzień w którym skończy się moda na sukces? Wszystko dowiesz się w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
AdamZet27
Norman

Re: Jakie nowe gry kupiłeś

Post autor: AdamZet27 »

Ja kupiłem Mario Kart 8 na wii u.
Awatar użytkownika
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100

Post autor: Autor8 »

@odkop
No, ja w grudniu kupiłem przez internęt grę "Twierdza: Krzyżowiec: Extreme". Jest to "Twierdza: Krzyżowiec" z kilkoma dodatkami. Bardzo fajna - połączenie strategii z symulatorem gospodarki średniowiecza. Akcja odbywa się w czasach krucjat. Można kierować zarówno armią Saladyna jak i Europejczyków.
Awatar użytkownika
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Naklejki: 7
Kontakt:

Post autor: Dawid6 »

Ja tam ostatnio kupiłem pod koniec listopada 2014 grę "Wiedźmin 2". Gra przypadła mi do gustu, sprawiła, że ogólnie zainteresowałem się całą serią, jak i książkami, na podstawie których gra powstała.
Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!
Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie.
Obrazek III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015
Tym kolorem moderuję.
Awatar użytkownika
AdamMag
Mag bezczelny
Naklejki: 7

Post autor: AdamMag »

W ciągu ostatniego półrocza kupiłem kilka gier, ale w żadną nie mam ochoty (ani czasu :lol: ) grać:
  • Bolek i Lolek: Tajemnicze zamczysko- próbowałem w to grać, ale znudziło mi się chodzenie bez sensu po tych samych, nudnych lokacjach. Warto dodać, że natrafiłem na kilka bugów xd Najwięcej przyjemności sprawiało mi przechodzenie gry z solucją
  • Bolek i Lolek: Korona władzy- kupiłem razem z "Zamczyskiem", jednak nie miałem ochoty w to grać. Pierwsza gra zbytnio mnie zniechęciła
  • The Sims Mega Deluxe oraz The Sims Abrakadabra- dziwnym zrządzeniem losu znalazłem te gry w jednym z warszawskich empików. Nie mogłem sobie ich odmówić, wiadomo... są to klasyk serii The Sims :mrgreen:
  • The Sims 4- kupiłem, całkiem fajna, ale nie mam czasu, aby się w to bawić :|
No, to chyba tyle.
Obrazek
Awatar użytkownika
AdamZet27
Norman

Post autor: AdamZet27 »

Little big planet wersja na ps vitę ,Tearaway również na tą konsolę i minecraft oczywiście na
Spoiler:
ODPOWIEDZ